ПРЕД НАМА ЈОШ ЈЕДАН ЛЕП ЛЕТЊИ ДАН: Проведите га у шетњи, данас до 33 степена | Жиг Инфо

ПРЕД НАМА ЈОШ ЈЕДАН ЛЕП ЛЕТЊИ ДАН: Проведите га у шетњи, данас до 33 степена

У Србији јутро свеже, по појединим котлинама и висоравнима краткотрајна магла, а током дана претежно сунчано и топлo

Увече у југозападним и западним, а у току ноћи понегде у централним пределима, уз локални развој облачности краткотрајна киша или пљусак са грмљавином.

Ветар ће бити слаб, променљив. Јутарња температура од 11 до 17 Ц, највиша дневна од 30 до 33 Ц, саопштио је Републички хидрометеоролоски завод.

У Београду ће бити претежно сунчано и топло. Ветар слаб, променљив. Јутарња температура око 17 Ц, највиша дневна око 31 Ц. У ноћи пролазно наоблачење, у појединим деловима града са краткотрајном кишом или пљуском.

Изгледи времена за седам дана, до 6. септембра: До почетка наредне седмице топло са максималном температуром у већини места од 30 до 33 Ц, а затим ће температура бити у постепеном паду.

Током дана претежно сунчано, а уз локални развој облачности, очекује се појава пљускова са грмљавином и то углавном после подне и увече.

Курир.рс/Тањуг

Коментари

Коментари


Препоручујемо

ТЕКСТ КОЈИ ЈЕ ‘ЗАПАЛИО’ ИНТЕРНЕТ: Бомбардујте нас поново, ви најбоље знате шта је добро за нас!

Одувек су ми симпатични ти разни београдски центри, организације, факултети, надземни и подземни бирои и канцеларије за – евроатлантске студије, интеграције, ситуације и организације и ...