ПРЕДСЕДНИК ГРОЦКЕ КОНАЧНО ПРИЗНАО Он стоји иза одношење смећа и ПРЕТИ казнама ако се не плате рачуни! | Жиг Инфо

ПРЕДСЕДНИК ГРОЦКЕ КОНАЧНО ПРИЗНАО Он стоји иза одношење смећа и ПРЕТИ казнама ако се не плате рачуни!

Градски менаџер Горан Весић обишао је јуче са председником градске општине Гроцка Драгољубом Симоновићем радове на асфалтирању улице Милите Церовца у Врчину и Београдске улице у Дражњу.

Весића и Симоновића пратили су само одабрани чланови који су присуствовали по позиву из странке. Такође, барем у Дражњу, примећен је већи број мештана из суседних места чланова напредњака.
Жиг Инфо је у више наврата писао о комуналном предузећу „Еко Гроцка“, које од 1. новембра 2015. је задужено за комуналне делатности у Гроцкој а за које је постојала основна сумња да председник ове општине стоји иза оснивања истог. Готова сва механизација и камиони бивших комуналних предузећа у Гроцкој се купљени индиректно од стране Симоновића, тачније физичких или правних лица њему блиских, а и само кадрирање у новом предузећу- ЕКО ГРОЦКА извршено је од стране председника.

Говорећи јуче у Дражњу мешу окупљеним симпатизерима, председник Гроцке је фактички признао да је „Еко Гроцка “ у његовом власнишву тако што је говорио у првом лицу једнине. Интересантно је и то да иако је раније због његовог говора, тачније писања по друштвеним мрежама исмеван с обзиром да је наводно факултетски образован а користио је велике граматичке грешке и изговоре, где се Симоновић бранио да он нема везе са тим писањем већ то чини његов наводни тим, и у овом обраћању са грађанима он је користио сличне изговоре. Тако је за председника Гроцке контејнер и даље контајнер или пак КОНТАЈНЕРИ.
Симоновић је јуче пред грађанима тако рекао да ОН не може да има нове камионе и контејнере и да само 20 посто плаћа рачуне те ће уколико се рачуни не измире бити плаћене казне.

-Само да вам кажем, 20 посто грађана плаћа смеће у Дражњу. Како хоћете да ЈА имам нове канте и контејнере и камионе кад неплаћате. Све се ради око тога и неко стално прети кад ме зову „немој д гласаш за мене и ја им кажем немој да гласаш за мене. ЈА вам одмах кажем свако ко не буде платио смеће, платиће казну. Добили сте џабе канте а нигде се не добијају. Запалили сте нам КОНТАЈНЕРЕ а ЈА направио нишу за жар. 300 КОНТАЈНЕРА изгорело то је 5 000 евра, изјавио је јуче између осталога Симоновић у Дражњу.

Симоновић је у свом говору изнео и податак да је он учинио да се пар комуналних прекршаја не пријаве, због познанства са „тим људима“.

За Жиг Инфо:
Жељко Маторчевић

Коментари

Коментари


Препоручујемо