Премијер на Ускрс у Батајници, Дачић пожелео грађанима да пронађу срећу и радост! | Жиг Инфо

Премијер на Ускрс у Батајници, Дачић пожелео грађанима да пронађу срећу и радост!

– Надам се да ћемо на овај велики празник, када је све могуће, пронаћи срећу, радост и задовљство у свакодневном животу. Христос васкрсе – поручио је Ивица Дачић

Премијер Александар Вучић, министри одбране и унутрашњих послова, Братислав Гашић и Небојша Стефановић, и начелник Генералштаба Војске Србије, генерал Љубиша Диковић посетиће данас аеродром Батајница.

Они ће обићи јединице 204. ваздухопловне бригаде РВиПВО и 250. ракетне бригаде за противваздухопловна дејства на аеродрому Батајница.

Након обиласка дежурних припадника РВиПВО и васкршњег честитања, планиране су изјаве за медије, саопштила је Влада Србије.

Први потпредседник Владе Србије и министар спољних послова Ивица Дачић честитао је данас Ускрс патријарху српском Иринеју, свештенству, монаштву и грађанима Србије који овај празник славе по Јулијанском календару.

– Задовољство ми је да вам честитам Ускрс и пожелим да вам овај велики празник донесе здравље, љубав и наду. Желим да празник прославите у спокоју и радости у кругу својих најмилијих и да нам празник Христовог васкрсења оснажи трајне и највише људске вредности: духовну изградњу, поштовање и разумевање различитости – наведено је у честитки, саопштило је Министарство спољних послова.

– Надам се да ћемо на овај велики празник, када је све могуће, пронаћи срећу, радост и задовљство у свакодневном животу. Христос васкрсе – поручио је шеф српске дипломатије.

(Телеграф.рс / Тањуг)

Коментари

Коментари


Препоручујемо

Шта је смешно, министре?

Министар рада Александар Вулин, који је праснуо у смех на молбу младића са тешкоћама у развоју да му запосли сестру, својевремено је мимо закона запослио ...