ПРЕСИЈА: Вишекруна након шокатног интервјуа добио експресни отказ! | Жиг Инфо

ПРЕСИЈА: Вишекруна након шокатног интервјуа добио експресни отказ!

Некадашњи близак сарадник председника Вучића, Ђорђе Вишекруна добио је отказ на радном месту у Новом Саду где је радио у државној фирми „Војводина Воде“.

Вишекруна се “прославио” недавно својим јавним наступом у којем је рекао доста прљавих ствари о председнику Вучићу за које је понудио и доказе. О свему томе постоји и књига коју је наводно Шешељ одбио да спонзорише (штампање).

 

Вишекруна је тако учествовао активно у протестима против власти у Новом Саду са студентима, изнео је шокантне тврдње о хомосексуалним склоностима појединих функционера СНС-а али је такође и открио податак да је адвокат Владимир Цвијан отимао новац од угледних бизнисмена и тајкуна у Вучићево име, нудећи им слободу када дођу на власт.

Сада, након неколико недеља добио је отказ у предузећу где управо СНС има власт и контролу. Уз сулудо објашњење да је отказ и удаљавање са посла уследило због кашњења и ранијег одлажења са посла.

Вишекруна: Ово је порука свима коју желе да кажу народу истину

Ово је порука свима који се усуде да кажу народу истину! Вучић мисли да овако решава проблем. Ево шта се деси када се за 19 минута иде код Теше Тешановића, а шта када се за 7 минута иде код Марка Видојковића или, не дај боже, да болесној мајци промене пелене. Директор Славко Врнджић ми је 18. априла забранио да учествујем на „Протестима против диктатуре“ и да пишем на Фејсбуку уместо да он буде смењен због тога да је ово нормална држава он данас мене отпушта. Наводна закашњења су лажи и измишљотине јавно декларисаног СНС директора, изјавио је између осталога Вишекруна на друштвеној мрежи.

 

 

За Жиг Инфо:
Жељко Маторчевић

 

Коментари

Коментари


Препоручујемо