ПРЕТИ МУ 15 ГОДИНА РОБИЈЕ: Брутално мотком тукао жену – од добијених батина пукла јој јетра! | Жиг Инфо

ПРЕТИ МУ 15 ГОДИНА РОБИЈЕ: Брутално мотком тукао жену – од добијених батина пукла јој јетра!

Подигнута оптужница против Драгчета перића због злочина код Петровца на Млави. Убио пензионерку Душицу Богдановић (66)

ВИШЕ јавно тужилаштво у Пожаревцу подигло је оптужницу против Драгчета Перића (48) из села Кнежица код Петровца на Млави, због сумње да је убио пензионерку Душицу Богдановић (66) из Мелнице, о којој је бринуо у својој кући. За кривично дело за које се сумњичи, законом је запрећена казна од пет до 15 година затвора. Злочин, који се догодио у јулу ове године, откривен је када је Драгче дошао у петровачку полицију и пријавио да је на кревету затекао Душичино беживотно тело.

Приликом увиђаја, због уочених повреда, виши јавни тужилац наложио је обављање обдукције. Анализе су показале да је Душица преминула због пуцања јетре, пошто је добила јак ударац у стомак. Повреде, свуда по телу, осумњичени је несрећној жени нанео дрвеном мотком, коју је након тога сакрио. Неке Драгчетове комшије рекле су нам да је Душица боравила код њега по договору са њеним сином из првог брака.

– Пошто он живи у иностранству, није могао да брине о мајци, а она није хтела у старачки дом. Зато се договорио да је Драгче и његова жена негују и да за то добију одређену суму новца – рекле су нам комшије након овог злочина.

Они су навели да у Душичиној кући у Мелници нема никога, јер је живела сама.

– У другом браку њој су умрли муж и један син, а други је убијен у Швајцарској, где је и она годинама радила. Имала је само овог сина из првог брака, али он је негде у иностранству – рекле су комшије.

Д. НОВКОВИЋ    Новости

Коментари

Коментари


Препоручујемо

ЦИГАНИ И БОГАТАШИ

Смењују се царства, газдинства и племства – само се цигански точак окреће без застоја; циганска виолина не носи проклетство као богаташки накит (и руком и ...