ПРЕВРТЉИВА БАБА МАРТА Ево шта нас све очекује до краја месеца | Жиг Инфо

ПРЕВРТЉИВА БАБА МАРТА Ево шта нас све очекује до краја месеца

Ако сте се обрадовали сунцу које је данас огрејало, брзо ћете се разочарати, јер нас до краја марта очекује све – осим снега.

Променљиво време које нас је пратило током фебруара и почетка марта наставиће се и у другој половини овог месеца, али без мразева, а осцилације темепература биће праћене падавинама.

Kiša i sunce smenjivaće se na skoro svaka dva do tri dana

Киша и сунце смењиваће се на скоро свака два до три дана

Температуре ће, уз дневне осцилације, бити у благом порасту, а врхунац ће бити 21. марта када ће максимална дневна температура прелазити и 20 степени Целзијусових. Након тога температура ће поново биту у опадању, све до последњег дана марта, када че бити „само“ 11 степени. Током тог периода, смењиваће се киша и сунце на свака два дана, а за крај нас очекује и невреме са грмљавином.

Vreme u Nišu u martu

Време у Нишу у марту

Чести упади хладних фронтова изазвани Азорским антициклоном допринеће варирању температура, па ће нас право пролеће заобићи до краја марта.

Максималне дневне температуре до краја ове недеље ће се кретати од 10 до 15 степени Целзијусових, док ће током викеда бити нешто топлије, са температурама и до 18 степени. Међутим, потом нам поново стиже захлађење.

Д.К.    Блиц

Коментари

Коментари


Препоручујемо