Први господин уместо прве даме: Победа Александра Вучића на председничким изборима доноси новине | Жиг Инфо

Први господин уместо прве даме: Победа Александра Вучића на председничким изборима доноси новине

Ако се потврде сазнања главног и одговорног уредника Таблоида г-дина Милована Бркића, легенде српског новинарства, која је изрекао у емисији код Теше Тешановића у продукцији Балкан.инфо канала, Србија ће први пут у својој историји уместо прве даме добити првог господина.

Што за промену не би било лоше јер исти је бар за три класе испред Драгице Николић. Бар што се тиче учествовања у европским интеграцијама, хуманитарног рада и промоције Србије у свету. Да не помињемо квалитет одеће и обуће коју о свом трошку, а не државном набавља, као и организацији безбројних лобирања у слободнозидарском свету коју без икакве накнаде само на корист Србије врши. А држави Србији паметније би било да је финансије уложене у Драгичине хаљине преусмерила Првом господину и омогућила отварање канцеларије у Бриселу, Косово би било српско као и Аутономна покрајина Војводина.

А не би се догађале којекакве спрдње , хоштаплерије и дилетантизми толико карактеристични и типични за локалног пиљара, са купљеном дипломом, који се промовише као саветник за Косово и кога приликом останка без посла Албанци настављају плаћати певајући од среће што су имали посла са таквом будалом. Не дао њима бог да им је Први господин водио преговоре за судбину Косова, преговори би се водили око Валоне и Драче а не Прешева, Медвеђе и Бујановца!

Арпад Нађ

Коментари

Коментари


Препоручујемо