ПУКЛА ТИКВА! Након што се обратио кабинету Вучића, испитују се сумњиве малверзације у Гроцкој! | Жиг Инфо

ПУКЛА ТИКВА! Након што се обратио кабинету Вучића, испитују се сумњиве малверзације у Гроцкој!

Након што је открио превару везану за изградњу канализације у Врчину, која се излива на ливадама мештанин овог места, Милан Јовановић, добија притиске од стране Комуналне инспекције у Гроцкој.

У притисцима учествује нелегално постављен шеф одсека Комуналне инспекције у Гроцкој, Владимир Теофиловић десна рука председника Драгољуба Симоновића- Симе, који је недавно смењен са тог места и унапређен у члана већа.

Подсетимо се, у првој причи везано за нелегалну канализацију у Врчину, Жиг Инфо је описао ток догађаја како је дошло до реализовања око изградње исте

ВИШЕ- ОВДЕ

Након силних притисака, коначно се кренуло и у реализацију угњетавања Јовановића који је иначе и новинар Жиг Инфа. Комунална инспекција Гроцке под притиском Теофиловића пише лажирани извештај да се код Јовановића изливају фекалне воде на јавну површину те долази до уклањања те наводне нелегалне канализације, али само се Јовановић искључује са канализације. Затим Јовановићу радници водовода искључују и прикључак за воду.

КОМПЛЕТАН ИЗВЕШТАЈ О НЕЛЕГАЛНОМ ИСЉУЧЕЊУ И МОБИНГУ НАД ЈОВАНОВИЋЕМ-ОВДЕ

Након што је доказао да је извршена очигледна пресија над њим, Јовановић се у два наврата обраћа кабинету Александра Вучића у којем детаљно, са пратећом документацијом објашњава злоупотребе, корупцију и криминалне радње у ГО Гроцка за које основано сумња да иза њих стоји налогодавац Драгољуб Симоновић- Сима.

Од надлежних органа у мају месецу Јовановићу стиже усмена потврда да је случај који је пријавио послат надлежним органима.

ВИШЕ О ЈОВАНОВИЋЕВОМ ОБРАЋАЊУ-ОВДЕ

Како сазнаје Жиг Инфо, пре две недеље у Комуналној инспекцији стигао је заиста допис упућен од Управне инспекције да сви инспектори који су учествовали, односно ишли по пријави код Јовановића дају изјаве како би се утврдило да ли је било изливања фекалних вода или је заиста извршен пристисак да се према овом грађанину напише лажни извештај. Након што је стигао допис, Драгољуб Симоновић- Сима, председник ГО Гроцка поставља Владимира Теофиловића, дотадашњег шефа Одсека комуналне инспекције на место Члана већа у Гроцкој.

На комуналне инспекторе у Гроцкој, према нашим сазнањима, поново је вршен притисак како би начинили извештај који би оштетио Јовановића а с друге стране значио њиховој служби. Међутим, већина инспектора је начинила извештај у којем се недвосмислено изјашњавају да код Јовановића није пронађено изливање фекалних вода на јавну површину, као и да је на њих вршен притисак како би се начинио лажни записник.

Иначе, Милан Јовановић је покренуо више кривичних и других парница против налогодаваца као и извршиоца ових дела а поступци су у току.

За Жиг Инфо:
Жељко Маторчевић

Коментари

Коментари


Препоручујемо