RAZBIJEN MIT O ČUVENOJ POZI: Sa njom se UZBUDLJIVA NOĆ pretvara u ODVRATNO ISKUSTVO! | Жиг Инфо

RAZBIJEN MIT O ČUVENOJ POZI: Sa njom se UZBUDLJIVA NOĆ pretvara u ODVRATNO ISKUSTVO!

Nema sumnje da "poza 69" ima slavnu prošlost ali se sve veći broj parova ređe odlučuje za ovu avanturu. Razlozi za odbojnost i te kako imaju smisla, naročito ako uzmemo u obzir nepredviđene posledice a često su vrlo neerotične.

Ovo su neki od glavni razloga protiv poze 69

1. Teško je fokusirati se na postizanje vrhunca u trenucima kada imate imperativ da istovremeno zadovoljite nekog drugog.

2. Teško je očekivati bilo kakav konfor naročito u trenucima kada je vaša glava između nogu partnera, koji se u naletu sladostrašća grči i uvija, te je na granici da vam povredi deo lica ili lobanje.

3. Ne postoji savršeno udoban položaj. Uvek neko od partnera trpi napor, bilo da se nalazi ispod, iznad ili se napreže pod teretom tela voljene osobe.

4. Seks je uživanje pa bi trebalo bi opušta i raduje. Uprkos tome, poza 69 zahteva kompromis oko pozicije koju partneri zauzimaju, tako da često dolazi do nesporazuma.

5. Disajni organi su opterećeni pripijenošću tuđih genitalija pa je disanje otežano.

6. Sa položajem glave i tela koji je karakterističan za pozu 69, teško je steći kompletan utisak o tome koliko partner uživa tokom odnosa.

7. Zbog velikog broja varijacija, naziv "69" često nije adekvatan.

8. Ne preporučuje se kao idealni završetak romantične večere. Malo ko želi ostatke hrane ili vina u ili na svom polnom organu. Takođe ne treba isključiti nadimanje kao nus-pojavu.

9. Ukoliko vaši pokreti ne vode partnera ka orgazmu, teško je u takvom položaju pronaći način za povratak na pravi put.

10. Ni najintenzivniji orgazam, ne vredi bolova u vratu koji mogu potrajati satima kasnije.

11. Poza 69 je kao vožnja tandema. Neko uvek zabušava.

Dnevno.RS! Izvor vesti!

Коментари

Коментари

Препоручујемо

Dnevni horoskop za četvrtak, 4. januar

OVAN (21.03.-20.04.) Imate utisak da neko drugi češće dolazi do glavnog izražaja ili da odredjuje nova pravila poslovnog ponašanja, što se negativno odražava na Vašu ...