РЕАКЦИЈА ВИШЕКРУНЕ НА ПРЕТЊЕ: Позив храбрим СНС батинашима који прете | Жиг Инфо

РЕАКЦИЈА ВИШЕКРУНЕ НА ПРЕТЊЕ: Позив храбрим СНС батинашима који прете

Не разумем шта спречава храбре СНС батинаше да дођу у Холандију и спроведу у дело своје претње које ми упућују непрекидно путем Фејсбук порука.

Јефтине су данас авио карте, а не требају им ни визе за улазак у Шенгенски простор. С обзиром да нисам наоружан и да нећу звати холандску полицију, али они су очигледно храбри само када их чува и даје им логистичку подршку српска полиција и онда лају као бесни пекинезери али само док бежиш од њих.

То лајање је стари радикалски штос да уплаше политичке противнике и осим поганог језика ништа друго ни немају. Шешељ је то добро васпитао и научио како треба са српским народом.

Замолио би највећег пекинезера АВАВАВАВ- а да пошаље једно аутобус – два случајних пролазника, својих присталица, па да дођу у Амстердам те се физички обрачунају . . .50 на једног то је њихов сразмер .

Из Егзила, Вишекруна Ђорђе

Коментари

Коментари


Препоручујемо

ХОЋЕ ЛИ КОНАЧНО ПАСТИ И ПРЕДСЕДНИК ГРОЦКЕ? Оштром сабљом и метлом почистићемо све који су новац стекли корупцијом, рече Вучић

– Задовољан сам борбом против организованог криминала, али оно где морамо да урадимо више јесте да оштром сабљом и метлом почистимо све оне који су ...