РЕЧЕНО ПРЕ ПАР ГОДИНА Балони И остала с…а | Жиг Инфо

РЕЧЕНО ПРЕ ПАР ГОДИНА Балони И остала с…а

Што пре се надува балон, пре и пукне. Тако се ближи и крај једног политичког балона званог АД СНС Гроцка.

Можда би то предузеће пословало деценију И више да није Вођиног једноумља и локалних халапљивих следбеника. Не може један човек све заслуге себи да убира, да се у све меша, да све одлучује и сл. Имали смо то са Слобом и Борисом.

Вођино претерано експонирање у медијима полако доводи до засићења у народу. Почели су да гунђају чак и они који су му поверовали средином 2014 те. С обзиром да се наједном дешавају отворени сукоби, протести и најава “јесени” знајте да је балон пред пуцањем. А вала јесте претерао у свему. Театрално драње на своје сараднике у комбинацији са хладним погледима и драмским паузама у сваком обраћању је можда већини бирача било симпатично. Наш гласач воли бајке, воли да сања, воли да верује… али само када је пун фрижидер!! Љубав на први поглед се обично заврши једнако брзо као и заљубљивање , осим у бајкама. Дошло време да то искуси Вођа и његови следбеници. Волео је народ Забаву Милиона и Гранд параду.

Не може се бирач веселити испред телевизора празног стола.Мора нешто да се набоде и попије, када га погоди песма.

Највише се плаше Вођиног суноврата у популарности они који су његовим именом дошли на власт по локалима. Сви ти мученици са неким функцијама по локалима, знају добро да нису својим образом, образовањем …засели у фотеље, све им је Вођа предводник то омогућио. Конобари, поштари,фризерке, дунђери,масиновође… одлучују о нашим животима.

После пар година ничега, свако пребацивање одговорности за сопствену неспособност на друге је чист безобразлук. Године, сплетки, магле, лажи, спиновања, афера, смена директора ЈКП, председника општине, продаја ЈКП предузећа, лоповлука, брзинског школовања на сегамегатрендовима….

Долази време стида! Многи ће се стидети и срамотно пролазити улицама. Неће нико њих гонити и светити се, али ће многи бити свесни шта су другима радили и шта су себи на уштрб других омогућили.

Мудри полтрони су већ почели да нама који смо против овакве власти достављају податке, да нам се јављају на улици и сл. Купују себи излазну карту…

Из архиве извукао:
Ернесто де ла Серна

Коментари

Коментари


Препоручујемо