РЕКЕТАШ Председник Гроцке хтео да поткупи извршитеља! | Жиг Инфо

РЕКЕТАШ Председник Гроцке хтео да поткупи извршитеља!

У току јучерашњег дана, скеле ЈКП „Гроцка“ које су служиле за превоз мештана Винче и Ритопека преко Дунава на другу стране обале продате су јавном лицитацијом.

ВИШЕ – ОВДЕ

Оно што је интересантно са ове лицитације јесте  да је извршитељ Н. Боторић изјавио пред заинтересованима, обраћајући се Јавном правобранилаштву Гроцке, да је председник ГО Гроцка тражио од њега да одустане од заплене скела нудећи му 1, 5 милиона динара!

Подсетимо се на челу ГО Гроцка је напредњак Драгољуб Симоновић, против кога је расписано више кривичних пријава и кога је садашњи премијер Србије Александар Вучић сменио са места директора Железница Србије због бахатог и кримигеног понашања. Међутим, иако је смењен као такав касније СНС-у није сметало  да га постави за председника, прво Општинског одбора а затим на место председника ГО Гроцка.

Овај напредњак засигурно заслужује титулу „непобедивог“ за своје бахаћење, а да му нико није стао на пут.

Подсетимо се, Жиг Инфо је у више наврата писао о наглом богаћењу овог напредњака. Недавно је саградио и сопствену марину на Сребрном језеру, јавном добру без икаквих дозвола. Успутно је саградио и тунел, како би неометано долазио до марине.

ОПШИРНИЈЕ – ОВДЕ

 

За Жиг Инфо:
Жељко Маторчевић

Коментари

Коментари


Препоручујемо