РЕВОЛТ Војни и Полицијски синдикат љути: Власт да не плаши народ блокадом градова | Жиг Инфо

РЕВОЛТ Војни и Полицијски синдикат љути: Власт да не плаши народ блокадом градова

Све то раде тобож ради борбе против криминала, а министар Стефановић би у ту борбу требало да крене од свог кабинета, истичу синдикалци у саопштењу

Власт се плаши најављених демонстрација Војног и Полицијског синдиката са осталим удружењима и синдикатима.

Ово истичу у саопштењу представници два синдиката и додају:
– Паничан страх ненародне власти изазван је подршком коју наши синдикати свакодневно добијају од грађана, припадника војске и полиције. И сада покушавају да нас заплаше бесмисленим блокадама наших градова. Као да нису довољно блокирали народ Србије својом бахатошћу, лицемерством, сарадњом са осведоченим терористима и ријалити државом коју су од Србије направили. Али ето, дошло је време да их се народ Србије више не плаши! – наглашавају у Војном и Полицијском синдикату, осврћући се на недавну блокаду Београда и најаве да ће се сличне вежбе понављати у градовима Србије.

У саопштењу кажу да је такав вид вежби примерен полигонима и да су јединствене у свету, те да се грађани застрашују бесмисленим и прескупим блокадама мостова, улица, а све тобоже у борби против криминала.
– Министар Небојша Стефановић не треба далеко да иде у тој борби. Нека крене од свог кабинета. Чујемо да сада и у кући има посла око неког шверца оружја. После нека оде у СНС. Тамо за инспекторе има посла у наредне две године да истрагама утврде колико су пара функционери СНС украли за ових пет година и у којој су се мери обогатили на грбачи осиромашеног народа. После би министар могао да крене у Лесковац, Врњачку Бању, Ниш, Нови Сад и тако редом и да види како се богати партијска клика СНС заштићена од закона – закључују у саопштењу и на крају поручују: „Видимо се на улици“.

ИЗВОР: КУРИР

Коментари

Коментари


Препоручујемо