САМО У ГРОЦКОЈ Открио нелегалну канализацију, прете му казном! | Жиг Инфо

САМО У ГРОЦКОЈ Открио нелегалну канализацију, прете му казном!

Након што је открио превару везану за изградњу канализације у Врчину, која се излива на ливадама мештанин овог места, Милан Јовановић, добија притиске од стране Комуналне инспекције у Гроцкој.

Подсетимо се, у првој причи везано за нелегалну канализацију у Врчину, Жиг Инфо је описао ток догађаја како је дошло до реализовања око изградње исте

ВИШЕ- ОВДЕ

Осим што је решењем Грађевинске инспекције донето решење да се нелегални објекат поруши и да се врати у првобитно стање, Милан Јовановић се обратио и ЈП „Водоводу и канализација“ из Гроцке, у чијој  је ингеренцији канализациона мрежа на територији ГО Гроцка, за добијање дозволе на прикључак исте. Јовановић истиче да је ово намерно радио како би само још једним документом утврдио да је реч о илегалној канализацији.

ДОПИС ВОДОВОДУ- ОВДЕ

Из ЈП „Водовод и канализација“ је стигао одговор да на његовој локацији не не постоји канализациона мрежа па самим тим ни могућности да га прикључе на исту.

ОДГОВОР ВОДОВОДА-ОВДЕ

КОМУНАЛНИ ИНСПЕКТОРИ ДОБИЛИ НАРЕДБУ ДА КАЗНЕ ЈОВАНОВИЋА

Како је разоткрио да је из буџета ГО Гроцка узет новац за изградњу канализације која заправо не постоји, а такође и узето мештанима тог дела Врчина по  1 021 евро за прикључак, Комуналној инспекцији у Гроцкој стиже налог да Јовановића казне. Наиме,  према информацијама Жиг Инфа из комуналне инспекције у Гроцкој писана је наводна анонимна пријава ( редакцији познато ко је писао пријаву) да је НН лице изашло из дворишта Јовановиића, отворило канализациону шахту која се налази на око 100 метра од његове куће ( пре тога постоји још шахти) и том приликом „чукао, куцао и бушио по њој и њој“ (цитирано).

АНОНИМНА ПРИЈАВА – ОВДЕ

Након те пријаве, Јовановићу на кућни праг Комунална инспекција излази 21 пут!, иако његова кућа нема везе са описом адресе те пријаве. Према информацијама Жиг Инфа, из Комуналне инспекције у Гроцкој, извесној инспекторки Сањи је стигла наредба од стране претпостављених да мора Јовановићу да напише казну како се његова канализација излива на јавној површини!? Претња инспекторку сед односила, да ако не напише ту казну уследиће отказ!

 

НАСТАВАК О НЕЛЕГАЛНОЈ КАНАЛИЗАЦИЈИ – УСКОРО!

 

За Жиг Инфо:
Жељко Маторчевић

Коментари

Коментари


Препоручујемо