САОБРАЋАЈЦИ МУ ОПРОСТИЛИ: Шешељ ухваћен у вожњи без дозволе | Жиг Инфо

САОБРАЋАЈЦИ МУ ОПРОСТИЛИ: Шешељ ухваћен у вожњи без дозволе

Након краћег разговора полиција је лидеру српских радикала прогледала кроз прсте и пустила га да настави своје путешествије

БЕОГРАД – Лидер Српске радикалне странке Војислав Шешељ, путевима Србије вози без саобраћајне дозволе.

Наиме, Шешељ се у среду после подне упутио према Аранђеловцу, где је присуствовао митингу СРС. Међутим, Саобраћајна полиција зауставила га је на путу Београд-Ниш и затражила возачку дозволу, коју он није поседовао.

Након краћег разговора полиција је лидеру српских радикала прогледала кроз прсте и пустила га да настави своје путешествије.

– Шешељ им је љубазно рекао да нема код себе дозволу, а с обзиром на то да су га препознали и утврдили да се ради о познатом политичару, полицајци су решили да му опросте, пусте га да настави пут и не напишу му казну- објашњава саговорник близак лидеру радикала.

Шешељ је имао поприличан аргумент који је убедио полицајца да попусте. Наиме сам Шешељ по повратку у Србију, након 12 година проведених у затвору хашког трибунала, изјавио је да не поседује лична документа, па је врло могуће да тај проблем још увек није регулисао.

– Не знам да ли је успео да реши и поново извади лична документа, као и возачку дозволу јер је у питању поприлична процедура. Али ако је то разлог, није чудно што су полицајци ипак решили да га пусте, каже извор близак Шешељу.

( Наше новине)

Казна за вожњу без возачке дозволе
По закону за овај прекршај прописана је казна затвора до осам месеци, новчана казна од 100.000 динара и чак 14 поена.

Курир

Коментари

Коментари


Препоручујемо

Merkel razbila Šulca!

Merkel je ostavila bolji utisak od svog rivala na birače tokom duela, prema rezultatima ankete TV mreže ZDF koja je sprovedena među gledaocima tokom prve ...