ШЕСТ ГОДИНА ЗАТВОРА ЗА БАБУ МОНСТРУМА ИЗ ДОБОЈА Убила тек рођене унучиће | Жиг Инфо

ШЕСТ ГОДИНА ЗАТВОРА ЗА БАБУ МОНСТРУМА ИЗ ДОБОЈА Убила тек рођене унучиће

ws4ktkqturbxy82ndg3owywmge0ngmyntqwmzmxowjmmmu2y2rlzdvmns5qcgvnk5uczqmuamldlqlnadyawsovb9kyl3b1bhnjbxmvturbxy8xzdc0y2i0mtcwntk1mdqznjyyownhymq2mdzmntbmni5wbmchwga

Војкана Богојевић(53) из Трњана код Добоја осуђена је данас на шест година затвора због убиства двоје тек рођених унучића.

Суд у Добоју је овакву пресуду донео констатујући да је Војкана 2011. година физички убила унуче, које је родила њена ћерка Сања (26), а потом га закопала на оближњу њиву.

Друго унуче је након порода убила сама Сања Богојевић, али на наговор од стране њене мајке Војкане, па је Суд донео оцену како је ово подстрекавање пред законом једнако самом извршењу тешког убиства.

Војкана се налази у притвору од 25. јануара, а то време ће јој бити урачунато у одслужење казне. Њен адвокат, Бранко Ристић, најавио је жалбу на пресуду.

У претходним периоду на затворске казне осуђени су и Раде Богојевић из Трњана, те Жарко Цвијетић из Шкугрица и Вид Јанковић из Дугог Поља, који су имали сексуалне односе са ментално заосталом Сањом Богојевић.

Раде Тешић    Блиц

Коментари

Коментари


Препоручујемо

СНС у "Еко Гроцка", фото: Инфо служба ГО Гроцка

ЧЕГА СЕ ДОХВАТЕ ТО ПРОПАДНЕ Грочанска власт сада критикује посао за који су изјављивали да ће им многи позавидети

Од првог новембра 2015. године „Италијани“ су заједно са општином , преузели бригу о отпаду и грејању у Гроцкој. Ново јавно-приватно предузеће “Еко Гроцка” чине ...