СЕТИЛИ СЕ АЛИ ОПЕТ ДАТО ОБЕЋАЊЕ Након писања Жиг Инфа, опет обећана помоћ Пепељуги из Гроцке! | Жиг Инфо

СЕТИЛИ СЕ АЛИ ОПЕТ ДАТО ОБЕЋАЊЕ Након писања Жиг Инфа, опет обећана помоћ Пепељуги из Гроцке!

Након текста „БОЉЕ ЛОПОВ НЕГО ХУМАН Овако се ГО Гроцка опходи према најпознатијој хуманитарки (ВИДЕО)“ о проблему на који наилази позната хуманитарка „Пепељуга“ из Гроцке, председник ГО Гроцка Драгољуб Симоновић је обећао брзо решавање проблема.

Наиме, према сазнањима Жиг Инфа, председник ГО Гроцка Драгољуб Симоновић, након што је прочитао текст на нашем порталу позвао је Светлану Урошевић-Пепељугу у свој кабинет на разговор. Након што је изложила свој проблем, Симоновић је позвао надлежне у Дирекцији за грађевину како би објаснили у чему је проблем. Према нашим сазнањима, из Дирекције су рекли да није проблем до њих већ до градских институција. Симоновић је након тога, ипак обећао Светлани помоћ у решавању проблема којих има са прибављањем документације.

Пепељуга: Тачно је председник је имао разговор са мном

Да је разговарала са председником Гроцке, потврдила нам је Светлана Урошевић али није хтела о томе да говори.

-Имала сам пријатан разговор са председником Симоновићем у његовом кабинету везано за мој проблем. Не бих да говорим о томе, осим да је председник обећао брзо решавање проблема а застој није до ГО Гроцка, већ до градских институција, каже за Жиг Инфо Светлана Урошевић звана „Пепељуга.

За Жиг Инфо:
Жељко Маторчевић

 

Коментари

Коментари

Препоручујемо