Смедеревска јесен почиње 7. септембра | Жиг Инфо

Смедеревска јесен почиње 7. септембра

Концертом симфонијског оркестра и хора РТС који ће извести најпознатије дело немачког композитора Карла Орфа „Кармина Бурана“, у петак 7. септембра свечано ће почети „Смедеревска јесен“, једна од најстаријих и најлепших привредно туристичких манифестација у Србији, саошпштили су организатори.

Током трајања фестивала, познатог по вину, грожђу, богатом културном и музичком програму, Смедерево ће бити центар окупљања љубитеља музике и различитог културно уметничког програма, окупљања привредника, многобројних изложби, програма за децу на неколико локација.

„Смедеревски карневал“ , познат по смотри учесника свих узраста из различитих делова Србије који носи поруку „Смедерево вазда отворено“ претходиће свечаном отварању манифестације.

„Смедеревска јесен“ одржава се у славу грожђа и вина смедеревског виногорја. Циљ манифестације је да се прикаже богата туристичка понуда Смдедерева, висококвалитетни производи и сам привредни потенцијал Смедерева. Прва манифестација одржана је 1888. године.

ФоНет/Данас

Коментари

Коментари


Препоручујемо

СРАМОТА: РЕЖИМ ПОКУШАВА ДА ОД ЖРТАВА НАПРАВИ КРИВЦЕ – ПОГЛЕДАЈТЕ САМИ И ПРОЦЕНИТЕ ДА ЛИ ВЕРУЈЕТЕ СОПСТВЕНИМ ОЧИМА ИЛИ РЕЖИМСКИМ МЕДИЈИМА:

Режим Александра Вучића јуче је осудио напад на посланике Демократске странке, док већ данас, преко својих службених гласила, тврди да су посланици Демократске странке напали ...