СМЕЈУРИЈА СНС-а! Јел ово најчистија Градска општина Гроцка? (ФОТО) | Жиг Инфо

СМЕЈУРИЈА СНС-а! Јел ово најчистија Градска општина Гроцка? (ФОТО)

Велику акцију чишћења Дунавског кеја и корита Грочице у Гроцкој организовало је јуче предузеће ЕКО Гроцка доо у сарадњи са ЈП „Водовод и канализација Гроцка“. Акцију је подржао Општински одбор Српске напредне странке Гроцка и руководству и радницима овог предузећа придружили су се активисти Месног одбора СНС Гроцка, на челу са председницом МО СНС Гроцка Оливером Огњановић.

Акцију су обишли председник Општинског одбора СНС Гроцка Драгољуб Симоновић и потпредседник Општинског одбора СНС Гроцка Стефан Дилберовић , који су овом приликом похвали ову акцију, која има за циљ подизање свести код људи, како бисмо очували нашу животну средину и спречили њено загађење.

Што би се рекло по српском пословном речнику, СВЕ МОЈ ДО МОЈЕГА.

Најжалосније је што у целој овој причи, напредњаци ће нас и даље убеђивати како је продаја, тј јавно приватно партнерство у виду Еко Гроцке, допринело у томе да општина буде једна од најчистијих и за пример другим општинама. Ту фразу је искористио и недавно председник ГО Гроцка, напредњак Драгољуб Симоновић на једном семинару..

И пазите сада. Од како су напредњаци дошли на власт, уништена су три јавна предузећа, од којих су они два направили. Радници завијени у црно, имовина распродата тако што све чињенице указују да је исту купио сам председник Гроцке.

А као шлаг на торту дође више пута месечно испирање мозга, како је продаја комуналног предузећа довела до тога да је ГО Гроцка многим општинама у Београду прави пример како се чисти и одржава комунални ред!

И тако у том примеру, као ни у једној општини, имамо да посао који треба да обавља комунално предузеће, обављају , назовимо их, волонтери СНС–а! Исти они који су све распродали!

Чек, зар најбољи и најефикаснији систем се састоји у томе да „волонтери“ раде посао предузећа за којег се издвајају субвенције и којем грађани плаћају да би им се односило смеће?

Једино подизање свести у овој акцији јесте доказивање да СНС може да уништи предузећа, доведе ново, пере паре преко њега и то ће вам показати као да су они ипак једне добрице, које се труде да све блиста у Гроцкој а да су све то запрљали они прошли иако су они већ пету годину на власти, а и прошли су уствари они!

 

Жељко Маторчевић

Коментари

Коментари


Препоручујемо