СНС ГРОЦКА СКУПЉАО ПОТПИСЕ Јавна предузећа на потпису за Вучића (ФОТО) | Жиг Инфо

СНС ГРОЦКА СКУПЉАО ПОТПИСЕ Јавна предузећа на потпису за Вучића (ФОТО)

ОО СНС Гроцка данас је на четири пункта прикупљала потписе грађана за подршку кандидатури Александра Вучића за председника Србије. Потписи су прикупљани на пунктовима у Гроцкој, Винчи, Лештанима и Калуђерици.

Како су јавили из Инфо службе СНСа гроцка, за само неколико сати прикупљено је преко 600 потписа. На пункту у Гроцкој свој потпис подршке је дао и председник ОО СНС Гроцка, Драгољуб Симоновић са сарадницима. Он је потом обишао и пункт коалиционог партнера, Социјалистичке партије Србије, као и пунктове у Лештанима, Винчи и Калуђерици.

Према информацијама Жиг Инфа, данас у преподневним часовима стигла је директива у свим Јавнимм предузећима да сви радници морају да се појаве на потписивању како би се прикупио што већи број гласова. Барем су нам тако саопштили наши извори.

А да се појавила већина радника из Јавних предузећа Гроцке, показују и фотографије које су постављене испред Инфо службе СНС-а.  Мора се напоменути да су запослени у Јавним предузећима напуштали своје радно место, јер су се потписи прикупљали и у току радног времена. Међу онима који су дали глас налази се и директорка Центра за културу која је недавно, на друштвеној мрежи, забранила да се прича о политици, јер њу политика не занима. За сада немамо информација чија је опрема (компјутери, штампачи и остало) коришћења а потребна је за оверавање потписа.

За Жиг Инфо:
Жељко Маторчевић

Коментари

Коментари


Препоручујемо