недеља, 16 јануар 2022
×

Упозорење

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 227

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 206

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 205

Због присуства новинара одложен састанак Спортског савеза у Гроцкој?

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 
Како је раније писао Жиг инфо, сви спортски клубови са територије ГО Гроцка мораће да врате новац који им је додељен за инфраструктуру у 2019. години. Такође, према истим сазнањима, сви спортски клубови у Гроцкој мораће да врате новац добијен у 2020. години из буџета (редовна седница ССОГ-а није ни одржана).
Због тога је данас требао бити одржан састанак клубова са челницима Спортског савеза. Међутим, исти је одложен, како незванично сазнајемо, због присуства новинара.
Наиме, секретар ССОГ-а, Живка Комленац заказала је састанак са клубовима са територије општине за понедељак 26. април, како би се разрешили новонастали проблеми.
d1szi
Део спортских клубова се појавио за данашњи састанак, међутим исти је био одложен усменим путем од стране Милана Марковића, Члана већа ГО Гроцка задуженог за спорт, без икаквог образложења.
Жиг инфо је дошао до сазнања, да је присуство новинара заправо одложило данашњи састанак.
Ипак, до састанка појединих клубова је касније дошло, где је направљен начелни договор о смени садашњег председника Спортског савеза у Гроцкој и комплетног руководства и то од стране оних клубова које су истима дали претходно глас.
Подсетимо се, да је било свега и свачега коруптивног  најбоље је осликавао 20. јануар 2021. године када је  у свечаној сали СО Гроцка одржан радни састанак између руководства Спортског савеза Србије,  тачније Драгана Шешума Спортског директора и Милоша Марковића Саветникa за маркетинг и менаџмент, Спортског савеза општине Гроцка и спортских клубова и удружења са територије општине.
 

За Жиг инфо:
Жељко Маторчевић
 

Saveti rs ubusen full

Bg

Подржи Жиг инфо

DUGME DONIRAJ baner

Најчитаније