петак, 05 јун 2020
×

Упозорење

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 227

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 206

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 205

Хоће ли Срби почети с масовним самоубиствима на Теразијама кад Новак заврши каријеру?

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

На Фејсбуку је најављен занимљив догађај након изјаве Срђана Ђоковића да не зна шта ће бити с људима у Србији када Ноле окачи рекет о клин

Отац Новака Ђоковића, Срђан, у свом недавном интервјуу говорио је о животу и одрастању његовог сина и томе како је уз помоћ породице успео да досегне светске висине и постане то што јесте данас - најбољи тенисер планете.

Ђоковић сениор је том приликом говорио и о том култном статусу који његов син има у српском народу, који га обожава, и назвао га "Богом нове Србије".

- Он је симбол Србије и бог нове Србије, али ја сам тужан због тога. Новак је једина светла тачка на крају тунела Србије у овом тренутку. Веома сам забринут због земље и људи. Шта ће се догодити када Новак заврши каријеру? Људи у Србији виде Новака као њиховог идола. Он је живи пример како остварити немогуће са подршком породице. Али, осим њега, за Србију нема ничега - рекао је Срђан Ђоковић, а ова његова реченица је изазвала реакцију на друштвеним мрежама.

Убрзо се на Фејсбуку појавила шаљива најава за догађај под именом "Масовно вешање на Теразијама кад Ноле заврши каријеру", а за врло кратко време скоро две хиљаде корисника ове друштвене мреже је најавило да ће присуствовати овом догађају.

Јасно је да се ради о шали, на рачун оца српског тенисера и његове изјаве.

Ипак, без обзира на све и на овакву реакцију, јасно је да је Ђоковић најбољи спортиста у историји Србије и да ће увек бити обожаван у свом народу због свега што је учинио за своју земљу.

Еспресо.рс

 

Анкета

Да ли сте задовољни водоснабдевањем на територији градске општине Гроцка

Најчитаније