SPREMAN JE NA SVE, NE ZAMERAJTE MU SE: Ovaj čovek je otkrio SVE o Jeleninom svekru Vladimiru! | Жиг Инфо

SPREMAN JE NA SVE, NE ZAMERAJTE MU SE: Ovaj čovek je otkrio SVE o Jeleninom svekru Vladimiru!

foto: Stefan Jokić
foto: Stefan Jokić

Vladimir Marjanović (64), otac Zorana Marjanovića, osumnjičenog za ubistvo svoje supruge, pevačice Jelene Marjanović, osoba je koja ima kratak fitilj i ne treba mu se zamerati, jer kada drugome poželi loše – tako i bude.

Uz Espreso aplikaciju ni jedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!

VLADIMIR MARJANOVIĆ SE OGLASIO NA FEJSBUKU: Oni sve znaju, O JELENINOM UBISTVU!

Ovo tvrdi numerolog Miša Zomboran iz Beograda na osnovu numeričkog koda Vladimira Marjanovića. Otkako je Jelena Marjanović brutalno ubijena, cela porodica Marjanović je pod lupom javnosti.

foto: Printscreen

Jelenin svekar Vladimir saslušavan je nekoliko puta, a često je, prema rečima naših izvora, bio označavan kao „neko ko zna više nego što tvrdi“.

Datum rođena Vladimira Marjanovića pokazuje da je osoba koja živi u svom svetu, ali i da ima kratak fitilj, zbog čega nije pametno zamerati mu se.

Osobe rođene sa identičnim numerološkim kodom kao Vladimir čudne su i teško ih je menjati.

"Žive u svom svetu, u nekoj čauri. Izgledaju čudno i kroz tamnu boju pokazuju da su jaki. Iako imaju tešku porodičnu karmu, nisu veliki vernici. Takvoj osobi, koja ima kratak fitilj, ne treba se puno zamerati, jer kao da ima neku moć da kad poželi drugome loše – tako i bude. Teško ih je menjati, smiriti, otvoriti im dušu, jer oni to dozvole samo onoliko koliko oni žele i kada to sami hoće, u zavisnosti od toga da li im nešto treba", priča za naš list Miša Zomboran.

VLADIMIR JE KRIVAC, PUSTITE ME DA GA ISPITAM I SVE ĆE REĆI! Šešelj ODLUČAN, napao Marjanovića!

Za razliku od datuma rođenja Zorana Marjanovića, koji ukazuje da mu je 2018. prelomna, njegovom ocu Vladimiru je 2019. godina u kojoj ga očekuju izazovi.

foto: Nebojša Mandić

"Sledeće dve godine su teške, pogotovo za zdravlje svih ukućane. Posebno bih napomenuo da su Vladimiru 2019. mogući problemi sa zakonom i psihičkim stanjem", navodi numerolog.

Njegov datum rođenja ukazuje da je osoba koja voli novac i zbog toga ne obraća mnogo pažnje na zdravlje, a pritom je poprilično „žilav“ i „spreman na sve“.

"Život takve osobe je težak, ali to joj ne predstavlja problem jer je navikla od mladosti na takav tempo. Takva osoba nosi neku vrstu traume iz kuće gde je odrasla. Vrlo žilav, tvrdoglav i spreman na sve! Retko kad se žali i otvara dušu drugima. Ovakav kod rođenja uglavnom imaju osobe koje previše vole novac, pa im nije teško da ceo život nešto rade i da ne obraćaju pažnju na zdravlje", ispričao je Zomboran.

Zomboran kaže da su osobe kao Vladimir magnet za mutne radnje.

"Okruženi su lošim ljudima, kao magnet su za probleme i mutne radnje. Porodica, ljubav i zdravlje su im samo forma i tek u kasnijim godinama se okreću tome, kad krenu ozbiljni problemi", navodi za naš list Miša Zomboran.

(Espreso.rs / Alo.rs)

Espreso.RS | Izvor Vesti

Коментари

Коментари

Препоручујемо