СПС ОДБОРИ ОДБИЈАЈУ ПОСЛУШНОСТ ИВИЦИ: И Грочански социјалисти кажу: гласаћемо за Вучића, али јуче!? | Жиг Инфо

СПС ОДБОРИ ОДБИЈАЈУ ПОСЛУШНОСТ ИВИЦИ: И Грочански социјалисти кажу: гласаћемо за Вучића, али јуче!?

Како веб портал “Победа” ексклузивно сазнаје, низ одбора СПС-а по Војводини, али и Шумадији, одбија послушност централи те партије и њеном председнику Ивици Дачићу, као и директиви да се “кампања за Вучића ради боље него што би радили за себе”.

Распушеност одбора под директивом Душана Бајатовића доћи ће главе Дачићу који себе већ види у премијерској фотељи, а ништа боља ситуација није ни у Шумадији, где су Јеремићеви кадрови на челу са његовим првим оперативцем Живорадом Анђелковићем званим “Жика паук” новцем и добрим понудама ушли у “црвени табор”.

– Не пада нам напамет да поштујемо самовољу Ивице Дачића. Пет година смо препуштени сами себи, не добијамо ништа од централе, ниједан договор није испоштован, људи нису испоштовани. Душан Бајатовић и његови сарадници нам се месецима не јављају ни на телефон. Више нема ни лажних обећања, веома је једноставно: ако не будемо имали договор, нећемо радити ни за кога, а ако будемо, радићемо за онога ко најбоље понуди – каже ексклузивно за “Победу” председник једног од највећих одбора СПС у Банату и наглашава да су постојали неки контакти са Јеремићевим људима, пише портал Победа .

ГРОЧАНСКИ  ЧЛАНОВИ: Нисмо блесави да радимо кампању за Вучића

Према сазнањима Жиг Инфа, слична ситуација је и међу члановима ОО СПС-а Гроцка. Наиме, иако је донета једногласна подршка испред ОО Гроцка, да подрже председничког кандидата Александра Вучића, чланство баш и није за ту одлуку. Како кажу, нису „блесави“ да раде кампању за туђег председника. Такође, како су нам потврдили више њих, Вучић за њих уопште није неко кога ће заокружити на предстојећим председничким изборима.

 

За Жиг Инфо:
Жељко Маторчевић

 

Коментари

Коментари


Препоручујемо