СРАМОТА У ГРОЦКОЈ Уместо да их кажњавају мењају им сијалице о трошку буџета! (ФОТО) | Жиг Инфо

СРАМОТА У ГРОЦКОЈ Уместо да их кажњавају мењају им сијалице о трошку буџета! (ФОТО)

И док моноге улице на територији ГО Гроцке маштају да буду осветљење макар и на „сваку другу бандеру“, неки од мештана јавном расветом осветљавају своје објекте, па чак и њиве. Ко поставља тако јавну расвету и по којој цени, када смо први пут писали о овоме проблему, нисмо улазили у истраживање. Оставили смо надлежним органима, ако уопште желе да разреше тај проблем.

ПОГЛЕДАЈТЕ КАКО СЕ ОСВЕТЉАВАЈУ ПРИВАТНА ИМАЊА ШИРОМ ГРОЦКЕ-ОВДЕ

Након што смо објавили фотографије које недвосмислено указују на корупцију и кршење прописа око постављања уличне расвете, међу коментарима било је и оних који су признали да би им се осветила дворишта или приватни поседи платили, само није наведено коме. Мора се напоменути да за „једнократну уплату“ добијају бесплатно осветљење које се плаћа из буџета.


А што се тиче надлежних, они као да не постоје. Наиме већ пар дана на јужном делу ГО Гроцка преко дана је упаљена улична расвета. Разлог је једноставан- замена уличне расвете или сијалица које не раде. Замена је плаћена новцем из буџета ГО Гроцка.

A уместо да кажњавају оне који су се илегално прикључили на јавну расвети, из буџета ГО Гроцка таквима се мењају сијалична места. Погледајте фотографију:

Иначе, прошле године за „потрошни материјал за јавну расвету“ тендер је додељен фирми за коју се изразито сумња да је у власништву ћерке председника ГО Гроцка Драгољуба Симоновића.

ВИШЕ О ФИРМИ КОЈА ЗАРАЂУЈЕ МИЛИОНЕ- ОВДЕ

За Жиг Инфо :

Жељко Маторчевић

Коментари

Коментари


Препоручујемо