И СРБИ СУ ЖРТВЕ Конференција за штампу „Завичаја“ | Жиг Инфо

И СРБИ СУ ЖРТВЕ Конференција за штампу „Завичаја“

Дана 27.10.2016 год. у 12 часова у Медија центру  одржаће се конференција за штампу коју организује Удружење избеглих расељених и досељених лица „Завичај“ Београд .

Конференција за штампу се организује у оквиру пројекта „ СЕЋАЊЕ И СПОМЕНИК УБИЈЕНИМ НЕВИНИМ ЦИВИЛИМА” који наше удружење спроводи уз подршку Управе града Београда и који  је одобрен овом удружењу на конкурсу који је расписала та институција.

-Тема коју ће говорници обрађивати је „И Срби су жртве“ . Покушаћемо да представимо страдање цивилног србског народа у протеклим ратовима на простору бивше Југославије , наводе из Завичаја.

Говорници су:

  • Ненад Абрамовић Председник Удружења „Завичај“ кји ће представити пројекат и досадашње резултате истог
  • Милан Жунић -Председник Координације Удружења избеглих и расељених у Р.Србији који ће представити страдање Срба у Хрватској с посебним нагласком на жртве у Сиску.
  • Стеван Ђуровић -Пуковник безбедности у пензији и председник удружења Свесрпски Отаџбински Сабор који ће говорити о жртвама на Косову и Метохији
  • Елчић Драгољуб -Декан и професор Академије уметности у Београду који ће говорити о жртвама у Босни и Херцеговини са нагласком на жртве у и око Сарајева .

Коментари

Коментари


Препоручујемо

Боље рат него Вучић

Једва да се саставило недељу дана од како сам се вратио из оне несрећне Украјине и могу да кажем да чак и оданде Србија изгледа ...