ШТА МИСЛИТЕ КОЛИКО НАС ЈЕ КОШТАЛО? Напредњаци у Гроцкој организовали славље за преко 600 људи уз Еру, Вики, Дрљачу присуствовали само ОДАБРАНИ! (ФОТО) | Жиг Инфо

ШТА МИСЛИТЕ КОЛИКО НАС ЈЕ КОШТАЛО? Напредњаци у Гроцкој организовали славље за преко 600 људи уз Еру, Вики, Дрљачу присуствовали само ОДАБРАНИ! (ФОТО)

У петак 12. јануара у једном ресторану у Лештанима организовано је славље за преко 650 званица на којем су певали познати певачи народне музике, као што су Бора Дрљача. Вики Миљковић, Ера Ојданић, Вера Матовић…

Оно што је интересантно нико од званица не зна тачно ко је организатор и шта се прослављало. Наиме, претходних дана чланови напредњака и коалиционих партнера (СПС-а и Самосталног ДСС-а) добили су квоту како би попунили овај ресторан. Тако су звати и полицајци, здравствени радници, радници јавних предузећа, али су на слављу и виђене и чланови такозваних опозиционих странака у Гроцкој, као што су ДСС, УГ Наш Човек- Блажа Стојановић, Радикали и други.

Оно што се зна, да годинама уназад, од како је СНС на власти у Гроцкој у овом ресторану се прославља крајем или почетком Нове године, наводно за успешан рад локалне самоуправе, као и да је на менију богата трпеза са музичким извођачима које већина у Србији не може приуштити. Оно што се не зна јесте ко финансира ова славља, с обзиром да јавних података нема, а учесници и организатори славља о томе ретко говоре.
За разлику од прошлих година, ове године на друштвеним мрежама освануле су фотографије али у опису истих нема места и повода славља.

Како за Жиг Инфо кажу поједини који су били позвани, сала ресторана у Лештанима је била препуна да се тражила столица више. Кажу и да је председник напредњака и ГО Гроцка Драгољуб Симоновић држао говор о томе шта је урађено у овој општини, али да понешени атмосфером, слабо ко га је слушао. А при крају славља, кажу, било је свега. Алкохол је узео маха, било је препирке па и физичког контакта.

За Жиг Инфо:
Жељко Маторчевић,

Фотографије Фејбук ( на слици чланови напредњака и радници јавних предузећа)

Коментари

Коментари


Препоручујемо

СКАНДАЛ ТРЕСЕ СРБИЈУ Продати лични подаци породиља компанији која им сада рекламира оно што је ЗАБРАЊЕНО

Лични подаци породиља из целе Србије, највише из Новог Сада, грубо су злоупотребљени и уступљени дистрибутеру адаптираног млека, који их засипа рекламним материјалом. Коментари Коментари