Stefanović: Đilas da prestane da laže Beograđane | Жиг Инфо

Stefanović: Đilas da prestane da laže Beograđane

Stefanović, takođe, ističe da su izmišljene priče o navodnom povećanom broju upisanih birača u Beogradu demantovali više puta svi državni organi.

"A, iz broja upisanih birača u biračkim spiskovima vidi se da je taj broj u Beogradu gotovo isti u poslednjih nekoliko godina i da je jedino statističko odstupanje odnosno značajniji broj upisanih birača u Beogradu bio 2007. i 2008. godine, baš kada se Ðilas kandidovao za gradonačelnika", kazao je Stefanović.

Poručio je da Ðilas treba da prestane da laže Beograđane i da odgovori na pitanja: zašto su na tenderima uzimali firme koje su 650 miliona dinara skuplje, zašto su milionski plaćeni podzemni kontejneri propali u veoma kratkom roku i zašto su Beograđani u njegovo vreme vrtiće plaćali 9.700 dinara ili gotovo duplo više nego što je to danas slučaj.

"Po ko zna koji put Dragan Ðilas nedostatak bilo kakvog programa za Beograđane i nepostojanje odgovora za korupcionaške afere, koje su obeležile njegovu vladavinu Beogradom, pokušava da zameni novim izmišljotinama koje bi trebalo da obmanu građane Beograda i da njega vrate na vlast", rekao je Stefanović, navedeno je u saopštenju.

ALO! Izvor vesti

Коментари

Коментари

Препоручујемо

У дупле фотеље ако народ каже

Измене закона пооштравају услове за обављање неколико јавних функција. Више положаја уколико грађани директно бирају ФУНКЦИОНЕРИ ће моћи истовремено да обављају две или више јавних ...