Stefanović: Đilas da prestane da laže Beograđane | Жиг Инфо

Stefanović: Đilas da prestane da laže Beograđane

Stefanović, takođe, ističe da su izmišljene priče o navodnom povećanom broju upisanih birača u Beogradu demantovali više puta svi državni organi.

"A, iz broja upisanih birača u biračkim spiskovima vidi se da je taj broj u Beogradu gotovo isti u poslednjih nekoliko godina i da je jedino statističko odstupanje odnosno značajniji broj upisanih birača u Beogradu bio 2007. i 2008. godine, baš kada se Ðilas kandidovao za gradonačelnika", kazao je Stefanović.

Poručio je da Ðilas treba da prestane da laže Beograđane i da odgovori na pitanja: zašto su na tenderima uzimali firme koje su 650 miliona dinara skuplje, zašto su milionski plaćeni podzemni kontejneri propali u veoma kratkom roku i zašto su Beograđani u njegovo vreme vrtiće plaćali 9.700 dinara ili gotovo duplo više nego što je to danas slučaj.

"Po ko zna koji put Dragan Ðilas nedostatak bilo kakvog programa za Beograđane i nepostojanje odgovora za korupcionaške afere, koje su obeležile njegovu vladavinu Beogradom, pokušava da zameni novim izmišljotinama koje bi trebalo da obmanu građane Beograda i da njega vrate na vlast", rekao je Stefanović, navedeno je u saopštenju.

ALO! Izvor vesti

Коментари

Коментари

Препоручујемо