СУБОТИЧАНИ ТРАЖЕ ОХОЛОГ ВЛАСНИКА МЕШАНЦА Нуде 100 евра за име човека који је везао пса ланцима | Жиг Инфо

СУБОТИЧАНИ ТРАЖЕ ОХОЛОГ ВЛАСНИКА МЕШАНЦА Нуде 100 евра за име човека који је везао пса ланцима

Група Суботичана даће 100 евра за информацију, за име и презиме власника пса којег су нашли везаног ланцима у шуми.

Пас везан ланцем поред пруге у шуми

Пас је нађен 16. октобра поред Пештанске пруге, на периферији града, везан лацима за дрво, остављен да угине, што би се и догодило да један Суботичанин није ту шетао свог пса.

Ostavljen da ugine

Остављен да угине

– Пријатељ је пролазио туда и угледао беспомоћног одраслог мешанца. Позвали смо полицију и комуналце, а пса збирнули и он је добро. Поднели смо пријаву против Н. Н. за злостављање паса и сада смо одлучили да нађемо особу која је то учинила и да је пријавимо. Покренули смо акцију сакупљања новца и нудимо награду ономе ко нас одведе до власника који је на овакав начин одлучио да остави пса – каже Бети Хорват из Суботице.

Ljubitelji pasa oblepili suboticu plakatima

Љубитељи паса облепили суботицу плакатима

Она и још неколицина љубитеља паса излепили су Суботицу плакатима, прича се невероватном брзином шири и интернетом и све више људи шерује њихову објаву.

– Желимо да скренемо пажњу на охоле људе који се на бруталан начин односе према псима или другим животињама. Ако власник није имао могућности да га хрни и брине о њему, постоји начин да то реши. Ово што је урадио је страшно. Дакле, није само монструм онај што је вукао пса „голфом“, имамо их и ми у Суботици – каже Бети Хорват за „Блиц“.

Суботичани који желе да доведу пред лице правде суграђанина који је везао пса ланцима и оставио га беспомоћног да умре, моле све који препознају пса или знају било шта о псу и власнику, или да је некоме нестао мешанац да се јаве на бројеве телефона 062/824-93-00 или 061/622-84-84

Б. Вучковић     Блиц

Коментари

Коментари


Препоручујемо