ШУШКА СЕ ШУШКА (СПЕКУЛИШЕ) Ко ће бити нови председник општине Гроцка | Жиг Инфо

ШУШКА СЕ ШУШКА (СПЕКУЛИШЕ) Ко ће бити нови председник општине Гроцка

Све је више потврда информације око повлачења Драгољуба Симоновића из политичког живота, односно са председничког места ГО Гроцка.

Подсетимо се, Жиг Инфо је писао о могућем Симоновићевом одласку- ОВДЕ.

У круговима блиским Симоновићу кружи информација да он већ припрема свог наследника који ће бити само марионета, као и што је такав случај био док је Симоновић био на функцији директора Железница Србије па и касније када је изгубио ту функцију . Симоновић ће, по већ опробаном рецепту, из сенке повлачити потезе и бити фактички и даље „владар“ у Гроцкој.

Према сазнањима Жиг Инфа из редова напредњака у Гроцкој, Симоновић већ има на уму неколико кандидата. За сада, најозбиљнији кандидат за председника општине Гроцка је директорка Дирекције за изградњу општине Ружа Мркић. За њу се већ спекулисало да ће бити нови председник ГО Гроцка након избора одржаних половином ове године уколико би Симоновићу било забрањено из врха странке да се поново кандидује. Како је Симоновић, упркос свим пририсцима из странке да то не учини, поставио ипак себе за председника (Одборници гласали по његовим инструкцијама), Мркићка је испала из игре. Међутим, до краја године, како се претпоставља, све општинске дирекције мораће да се угасе,  те ће Мркићка остати без директорског места. Због свега тога, радо је виђен следећи кандидат за председника ГО Гроцка.
Други најозбиљнији кандидат, према истим информацијама, за председника општине јесте садашња заменица Симоновића, Живадинка Аврамовић. Једини проблем је што Живадинка нема дана стажа у странци, као и чињеница да је скоро нико и не познаје. Иначе, према информацијама Жиг Инфа, Живадинка је Симоновићева кућна пријатељица, као и комшиница. Аврамовићева и њен супруг регистроване су књиговође, који су „водили књиге“  још у Симоновићевим првим фирмама. У СНС-у Гроцка Аврамовићка је била готово непознаница. Ретко ко да је знао нешто о њој. Многи од напредњака су били збуњени њениом поставком , уопште на листи, а камоли на место заменице председника ГО Гроцка. Аврамовићка је Симоновићу апсолутна одана али, према речима наших извора, нема никакву подршку у странци. Кажу и да не познаје посао за који је задужена.
Трећи кандидат, за кога се такође спекулише, је бивши председник општине Стефан Дилберовић, кога је Симоновић наследио на том месту.Како кажу наши извори, Дилберовићев проблем је тај што га у градским структурама не воле баш. Такође, како наводе наши извори, проблематична је и бурна прошлост Дилберовића.
Ако буде постављен било ко од ове три особе, дефинитивно се неће ништа променити јер овакав састав је „већ виђен“ раније. Једино решење, а то тврде неки из врха СНС-а да ће се десити, је да се уведе принудна управа у ГО Гроцка. Увођењем принудне управе моћи ће да се постави неко које имун на Симоновићеве притиске. Једино тако може општина Гроцка да се очисти од Симоновићевих кадрова, кажу извори СНС-а за Жиг Инфо.

Подсетимо се, због бахатог понашања у Железницама Србије, Драгољуб Симоновић- Сима је смењен тек 2014 године. Скоро годину дана након што се појавила информација да ће бити смењен од стране Александра Вучића.

За Жиг Инфо:

Жељко Маторчевић

Коментари

Коментари


Препоручујемо