Свађа с Ољом Бећковић и још пар ствари које нисте могли нигде да видите! Шта се заправо дешавало кад је ДЈВ пробао да уђе на прес Јеремићеве жене? (ВИДЕО) | Жиг Инфо

Свађа с Ољом Бећковић и још пар ствари које нисте могли нигде да видите! Шта се заправо дешавало кад је ДЈВ пробао да уђе на прес Јеремићеве жене? (ВИДЕО)

Уредник Информера Драган Ј. Вучићевић пре, за време и после конференције за новинаре улазио је у љуте конфликте са свима

Наташа Јеремић, супруга председничког кандидата Вука Јеремића, одржала је данас ванредну конференцију за медије.

Она се обратила новинарима и грађанима Србије након саопштења Миленка Јованова, потпредседника Главног одбора СНС.

Јеремићева је у поменутом саопштењу повезана с, како се наводи, „највећом криминалном бандом у Србији која је у окружењу Вука Јеремића, док браћом Бургије, Пауцима и другим криминалцима, као и целокупним нарко-тржиштем у Србији, управља његова жена, Наташа Јеремић“.

Она је тим поводом, видно узрујана, изјавила следеће:

– Ово је превазишло сваку меру. Вучић се јутрос извинио грађанима Србије, али је он у сваком случају знао шта ће стајати у саопштењу СНС-а. Ми се 10 година боримо да добијемо бебу и страшно је што нам, поврх свега, сада још и подмећу дрогу. Ја ни чашу алкохола 10 година нисам попила… Где је граница свега? Није важно да ли смо политички противници, али би требало да живимо пристојно и нормално у Србији. Ми данас не живимо тако. Не знам шта је следеће. Ја се искрено плашим. Позивам све људе, пре свега моје колегинице новинарке, да сада стану уз мене. Највероватније ћу их тужити, не знам још, али ако некога будем тужила, то ће бити Александар Вучић.

Вандредној конференцији желео је присуствује и Драган Ј. Вучићевић, главни уредник Информера, али га на самом улазу у штаб нису пустили да уђе.

Тражили су му акредитацију, коју није имао, те је остао испред. То га, међутим, није спречило да и даље покушава. Безуспешно.

Погледајте на снимку како Вучићевић покушава да уђе у штаб:

 

 

Након што га нису пустили унутра, Вучићевић се пожалио и председници УНС Љиљани Смајловић и тражио да се солидарише с новинарима који нису пуштени на конференцију коју је држала Наташа Јеремић.

Смајиловићева му је на то одговорила да је она дошла да се солидарише с Наташом, која је „теже повређена“ од њега.

 

– Не треба акредитација. Видео сам на њиховом сајту да акредитација не треба. У позиву пише да не треба акредитација, она је измишљена. Да је проблем акредитација, онда би пустили ваљда колегиницу са Студија Б која има ту акредитацију. Имам снимак и и сведоке, мене су Бранко Миљуш и Милош Гарић изгурали физички из просторије кад сам кренуо да уђем. Спречили су ме да уђем на оба улаза. Забрањују ми да радим свој посао – викао је Вучићевић испред Јеремићевог штаба.

У нашем видеу погледајте видно изнервираног Вучићевића:

 

Уредник Информера је потом додао да је „ова ситуација у ствари подела на новинаре, подобне и неподобне“.

– Хоћете да ми кажете да Оља Бећковић, која је управо ушла, има акредитацију?! Љиљана Смајиловић, која је сад прошла, каже да је ово најгоре кршење професионалних права. По Закону о јавном информисању, нико нема право никоме да ускрати приступ информацијама од јавног значаја. Шта они изводе овде, на шта ово личи? – викао је ДЈВ, па наставио:

– Ово је најгора цензура, насиље над медијима. Вук Јеремић је јуче дошао испред наше редакције, најавио милионску тужбу. Да је хтео да дође код нас наравно да бисмо га пустили у редакцију јер је то цивилизовано. Његова супруга је позвала на конференцију и не да нам да уђемо – наставио је озлојеђени Вучићевић, који је остао испред штаба да чека Јеремића и његову супругу.

 

 

Оља Бећковић је такође дошла на поменуту прес конференцију. Логично, налетела је на Вучићевићева и у краткој свађи му поручила: „Срам те било, сељачино једна“!

Погледајте окршај између Оље Бећковић и Драгана Вучићевића:

 

Еспресо.рс

Коментари

Коментари


Препоручујемо