СВАКА ЧАСТ За само 24 сата САКУПЉЕН НОВАЦ за лечење мале ТЕОДОРЕ | Жиг Инфо

СВАКА ЧАСТ За само 24 сата САКУПЉЕН НОВАЦ за лечење мале ТЕОДОРЕ

Око 40 милиона динара за лечење мале Теодоре Врањешевић (9) из Крагујевца скупљено је за мање од 24 сата захваљујући СМС порукама и уплатама хуманих грађана.

– Могу да вам потврдим да је од јуче, када је фондација „Буди хуман – Александар Шапић“ активирала СМС број за малу Теодору стигло око 200.000 порука. Последњи пресек смо радили пре 40-ак минута, а у међувремену их је можда пристигло и више – рекао је Шапић за „Блиц“.

 

Он је додао да је Теодорин отац Богдан већ раније прикупио одређена средства и да се нада да ће девојчица што пре моћи да оде на лечење.

– Сајт нам пада од оптерећења, али Србија поново побеђује и показује своје велико срце! – написао је он на свом Тwиттер налогу пре 13 сати, када је за Теодору великом брзином пристигло око 100.000 порука.

Цена поруке је 200 динара, што значи да је преко ове фондације за Теодору пристигло око 40 милиона динара, то јест око 320.000 евра.

Да би деветогодишња девојчица, која болује од мијелоидне леукемије, оздравила потребна је трансплантација коштане сржи, која се обавља у Франкфурту и кошта читаво богатство – 350.000 евра.

Све су наде да је једно дете успело да поново уједини Србију и да ће после бесомучне борбе са опаком болешћу ускоро поново моћи да буде здрава и безбрижна девојчица.

Д.Т.    Блиц

Коментари

Коментари


Препоручујемо