СВАШТА У КАЛУЂЕРИЦИ Сателит са МПС сигналом у гаражи! | Жиг Инфо

СВАШТА У КАЛУЂЕРИЦИ Сателит са МПС сигналом у гаражи!

Друштвене мреже донеле су нови приступ у комуникацији, као и могућност да се та комуникација пренесе на велики број корисника.

На срећу, или несрећу, друштвеним мрежама могу приступити сви они који имају рачунар који је конектован на интернет. Због  свега тога се воде разне дискусије на глобалном нивоу, у смислу да ли треба ограничити деловање друштвених мрежа, пошто постоји опасност од деловања разних терористичких група, секти и слично.. Међутим, јасног одговора на такве ситуације нема. Једни кажу да ви се тиме онемогућило загарантовано право на своје мишљење и јавну реч, други пак да је све то опасно и да утиче на младе нараштаје.

Избори Гроцка

Прелиставајући друштвене мрежу фејсбук, пронашли смо и једну јако занимљиву групу „Избори Гроцка“. У опису групе пише следеће:

Јавна група ИзбориГроцка , основана је са циљем да омогући да што више наших суграђана да своје лично мишљење о томе каоко треба да изгледа будућа Нова општинска власт и шта је то све потребно да се уради да би општина Гроцка постала боље , квалитетније и пожељније место за живот .

Групу је основао Предраг Стојановић, звани Пиле из Калуђерице. Стојановић је, иначе, бивши члан СПС-а (избачен одлуком странке), да би затим „завладао“ виртуалним светом оснивајући имагинарну „Владу разума“. Са Владом разума му није ишло, те се Стојановић интегрисао у Атанту Гроцка (такође делује виртуелно). За сада, колико је познато има чак два члана (барем који се представљају као Атанта). У питању је такође бивши члан СПС-а Радислав Радовић, такође из Калуђерице.

А ако погледате ову групу( овде), готово да ћете се наћи у чуду и запитати на коју сте планету стигли. Али, немојте постављати то питање, јер ће администратори (Стојановић) да вам обрише пост или коментар јер, како ће навести:

„Опет постајеш непристојан и као гост мораш да коригујеш понашање ,“

„Не можеш на нашој групи да постављаш услове“…

Оно што је најинтересантније, чланови Атанте, имају неке своје бројеве, па је тако Радовић број 06, а Стојановић 22. Из њихових коментара сазнаћете и да имају МПС сателит, којег враћају у гаражу, дају се жути картони и слично:

Radislav Radovic Суд ми је доставио на паралелној вези цео текст одлуке која гласи:АНТАТНА доноси одлуку да се предметни субјект игнорише због непристојности.Игнорисање ће трајати све док се предметни субјект не ,,поправи,,.Сателит са МПС сигналом хитно вратити у гаражу.Дана 18.09.2015.год.

Овај пост можете пратити ОВДЕ (уколико га администратор не уклони). Погледајте шта је све написано и немојте се чудити. Коментарисано је преко 600 пута, стим што је један коментар једна реченица. Сложене речениџе су, изгледа, за Атанту компликоване.

 

За Жиг Инфо:

Жељко Маторчевић

 

 

Коментари

Коментари


Препоручујемо