ТЕЛЕНОВЕЛА У ПОЖЕГИ Украо младу са свадбе, због ње му бушили гуме, а онда сви заједно завршили на суду | Жиг Инфо

ТЕЛЕНОВЕЛА У ПОЖЕГИ Украо младу са свадбе, због ње му бушили гуме, а онда сви заједно завршили на суду

Милијану Тановићу из Луновог Села у околини Пожеге чак четири пута бушили су гуме из љубоморе и то због само једне жене. Онда је поднео тужбу против човека на кога је сумњао, а пошто се испоставило да је оптужио погрешног човека, сада мора да му плати 100.000 динара одштете!

Кад му је прекипело због бушења шест гума на трактору и комбајну, Милијан је решио да пресавије табак и поднесе тужбу против столара на ког је сумњао, али је суд рекао да је оптужио погрешног човека коме сад мора да плати близу 100.000 одштете.

– Више од 60 километара да пређе због жене, да избуши гуме. Који му је то разлог? Ја то никад не бих урадио – каже Тановић за емисију ТВ Прве „Нећете веровати“.

Jedna od kamera na imanju

Милијан каже да није помогло ни то што је трактор паркирао под прозор спаваће собе, а под стреху и на вајат прикачио камере… Осветник је деловао под окриљем ноћи.

Ја сам га видео на видео снимку да вири иза пресе. Излетео сам напоље, познао сам га – каже Милијан, али починилац је већ успео да начини штету.

Милијан вели и да је за све „крива“ једна девојка с којом је био у вези а шта је овај други имао с њом нема појма. Коштала га је „и живаца и средстава“, а како ће се ово завршити – не зна. Додаје и да му је тај који га је оштетио чак и газио поврће по башти…

– Сутра пита кева „Ко ми погази шангарепу?“, кад оно дечко моје девојке – открива Милијан.

Милијанова мајка не може ни да опише колико је љута. Вели, да ми је да га ухватим, скроз би га рашчупала!

Мајка Канда каже и да то што њен син воли жене није никаква мана, али у овом случају: није била права љубав, сматра она.

Сведочење, сукњица, свадба…

Лепа Шумадијка која је залудела мушкарце по селу обећала је Милијану да ће сведочити у његову корист, кажу Милијанове комшије које га подржавају. Кад је дошла на суд рекла је да о бушењу гума не зна ништа, причају они, а кад је судија питала хоће ли дневницу, она је пристала и узела 2.000 динара а онда од тих пара купила сукњицу. И то кратку, по сведочењу комшија.

Милијан је фаталну изабраницу довео у кућу код мајке за снајку, али се није дуго задржала. Није ни преноћила, каже његова мајка Канда. А Миле, како зову главног актера ове приче, несуђену невесту је довео тако што ју је украо са њене свадбе!

ТВ Прва/Блиц

Коментари

Коментари


Препоручујемо