Током протеста неке камере с београдских улица нису радиле, ИНФОРМЕР протестанте назвао „неколико десетина насилника“! | Жиг Инфо

Током протеста неке камере с београдских улица нису радиле, ИНФОРМЕР протестанте назвао „неколико десетина насилника“!

Док је трајао протест возача, веб сајтови „саобрацај београд“, „београд уживо.рс“ и „кбц.нет“ на коме у Београду иначе возачи могу да се информишу и погледају уживо камере са београдских улица – нису радиле.

Није било могуће отворити страницу, а није познато ко је и због чега дао налог да се угаси пренос са београдских улица или да ли је можда баш у тренутку док је трајао протест дошло до пада система.

Камере су поново прорадиле на овим сајтовима када је завршен протест возача.

Информер: Неколико десетина насилника спречавало хиљаде људи да се крећу улицама

У току протеста провладин таблоид Информер уверава је читаоце да је само неколико десетина „насилника“ заправо блокирало саобраћај и тиме спречило хиљаде људи да се крећу улицама. Како наводи овај лист, због оваквог чина би у Америци били ухапшени.

Иначе, возачи у Београду, Новом Саду, Крагујевцу, Нишу, Панчеву, Шапцу, Новом Пазару и још неколико градова зауставили су око 17 часова возила у знак протеста због високих цена горива. Блокада у Београду, Нишу трајала је око сат времена, на појединим местима саобраћај је био заустављен до 19.
Путем друштвених мрежа могу се видети фотографије протеста из готово сваког места из Србије, па и из Београда иако су камере биле угашене.

За Жиг Инфо:
Жељко Маторчевић/Н1

Коментари

Коментари


Препоручујемо