Трудницу на свадби тукао пијани брат | Жиг Инфо

Трудницу на свадби тукао пијани брат

Добила сам ударац у стомак или ме је неко гурнуо, више се не сећам у тој свађи на свадби. Много сам се уплашила због свог здравља и здравља бебе коју носим.

Тим речима описује драматичне тренутке деветнаестогодишња трудница из једног села у околини Алексинца која је задобила ударац у стомак у тучи коју су 20. септембра око 23 часа изазвала њена браћа од тетке Н. С. (26) из Ниша и Н. С. (21) из околине Алексинца.

Они су ухапшени због сумње да су након међусобне туче напали и претукли групу грађана међу којима је била и њихова сестра од тетке која је у четвртом месецу трудноће!

Како „Блиц“ сазнаје, да ствар буде црња, пребијање су посматрали још једна трудница која је у седмом месецу трудноће и четворогодишње дете!

Рођена браћа су била заједно на свадби у једном угоститељском објекту у Нишу, где су пијани одлучили да међусобне размирице реше песницама испред локала. Пришли су паркираном БМW и ударили путнике, међу којима је била и њихова трудна сестра од тетке. Били су револтирани јер им је супруг труднице рекао да се смире.

Осумњиченима је одређено задржавање до 48 часова, након чега ће, уз кривичну пријаву, бити спроведени Основном јавном тужилаштву у Нишу. Обојица су осумњичена за насилничко понашање, а старији брат Н. С. из Ниша и за напад на полицајца. Хитна помоћ је збринула повређене који су задобили само лаке повреде.

Б. Ј. Блиц

Коментари

Коментари


Препоручујемо