ТУГА У ЈАГОДИНИ: Сахрањен тинејџер настрадао од струјног удара | Жиг Инфо

ТУГА У ЈАГОДИНИ: Сахрањен тинејџер настрадао од струјног удара

ЈАГОДИНА – Златни дечаче,плавооки анђеле,опрости свима који су те познавали,а нехотично су те повредили. Нисмо знали да ћеш тако кратко бити са нама.Опрости и онима који те нису познавали…део је писма које је на сахрани тинејџера Луке Јарамаза (16) прочитала његова рођака.

Луку су до вечне куће отпратили броијни житељи Јагодине, пријатељи породице и рођаци али су најбројнији били његови школски другови и другарице.

Шеснаестогодишњи Лука је страдао од струјног удара у суботу навече када се попео на вагон на споредном колосеку Железничке станице Јагодина.

luka-jarmaz-sahrana-jagodina-foto-rrkurir-1478537641-1029765
Фото: Р.Р./Курир

Званичног саопштења нема али према првим сазнајима дечак је страдао из радозналости када је са крова вагона руком додирнуо жицу струјног вода који је био под напоном од 25 000 волти.

Лука је само још једна од жртава струјног удара на овом месту. Пре две године од струјног удара ту је страдао деветнаестогодишњи Данијел Ђордјевић.

Страдања су честа и на оближњем пружном прелазу а једини преживели који је дошао у контакт са високонапонским водом је Урош Васић из Јагодине који је 2005.године као седамнаестогодишњак закачио штапом за пецање оголелу
жицу. Спасен је после тридесетак операција.

Извор: Курир

 

Коментари

Коментари

Препоручујемо