У ГРОЦКОЈ ЈЕ СВЕ МОГУЋЕ Оснивачка скупштина јавних предузећа за крађу (благо је рећи крадуцкање) ФОТО! | Жиг Инфо

У ГРОЦКОЈ ЈЕ СВЕ МОГУЋЕ Оснивачка скупштина јавних предузећа за крађу (благо је рећи крадуцкање) ФОТО!

Из Инфо службе ГО Гроцка стиже нам најновија вест! Савет за привреду градске општине Гроцка, у циљу успотављања ефикасне сарадње између привредника и општине Гроцка, иницирао је оснивање општег Удружења предузетника општине Гроцка.

Задатак удружења је  деловање као самосталне, пословне, интересне, непрофитабилне и нестраначке организације предузетника, која ће имати седиште одговарајућег облика пословања на територији општине Гроцка.

Председник градске општине Гроцка Драгољуб Симоновић прихватио је и подржао идеју оснивања Удржења предузетника и данас је организована оснивачка Скупштина Удружења, са почетком у 13 часова, у великој сали Скупштине градске општине Гроцка.

Како у свакој чорби има мирођије, тако је и ову СКупштину отворио својим говорм поносно председник Гроцке Сима. Испричао је присутнима, по ко зна који пут, шта је све неурађено на подручју општине и шта је још у намери да се не уради, а да се притом издвоји велика сума новца за приватне џепове. Како је тешко могао за ову прилику да пронађе привредника који би присуствовали досетио се! Попуниће салу са представницима јавних предузећа у Гроцкој, обичним радницима па чак и Змајем!

Оно, логично је да јавна предузећа буду у првим редовима јер ако ко доноси профит , то су управо она.

Наравно, наватао је Сима и мало привредника оних који су му финансирали протекле изборе јер мора некако да се врате паре од избора, а како другачије но удруживањем. Тако је лакше извући новац од пореских обвезника.

Међутим како је глупо назвати предузеће Удружење крадитеља, поготово оних из првог реда, искоришћен је назив предузетници.

А међу онима који су „папиролошки“ основали предузеће има и жутих људи, кварних радикала и свих оних што су критиковани од странке председника Симе. Све већ виђена лица са разноразним беџевима и партијским књижицама.

Организовани криминал? Ма јок, чини вам се, једноставно дођу тако нека времена када будала проговори а паметан заћути.

 

Жељко Маторчевић

Коментари

Коментари


Препоручујемо