Удружење „Наш Крај“ помогло самохраној мајци из Винче! | Жиг Инфо

Удружење „Наш Крај“ помогло самохраној мајци из Винче!

Драгана Миловановић је самохрана мајка двоје близанаца, и живи у тешким условима у Винчи. Поред тога Драгана нема сталан посао, па су јој самим тим услови за живот заиста тешки.

Пре годину дана УГ „Наш Крај“ је покренуло фејсбук акцију прикупљања помоћи Драгани Миловановић. Овом позиву се одазвала Ивана Вељић из Лештана, такође мајка двоје деце, која је Драгани поклонила колица за бебе и нешто беби опреме.

УГ „Наш Крај“ ће наставити да се бави оваквим подухватима, како они на свом фејсбук профилу саопштавају: „И даље прикупљамо финансијску помоћ за угрожене у прошлогодишњим поплавама. Сва средства којим желите да помогнете угроженима оставите у салону лепоте Ројал у ТЦ Глобус“!

„Овим гестом нас је Ивана подсетила да требамо бити ту да помогнемо другима који су угрожени, а ми се надамо да ће бити више оваквих акција, а људи као што су Ивана још више“, поручују из УГ „Наш Крај“!

Војкан Миленковић

Коментари

Коментари


Препоручујемо

„АКО ДОБИЈЕМ КЕЦА, ВИДИМО СЕ НА СУДУ У СТРАЗБУРУ“ Хит састав на тему „Како сам провео распуст“ запалио друштвене мреже

Када почне нова школска година, већина ученика као први задатак добије састав на тему „Како сам провео распуст“. Управо то исто понављање сваке године може ...