УХЛЕБЉУЈЕ СЕ АНТАНТА ГРОЦКЕ Подржи СНС, доби директорско место! | Жиг Инфо

УХЛЕБЉУЈЕ СЕ АНТАНТА ГРОЦКЕ Подржи СНС, доби директорско место!

Од 24. септембра 2016. године на место в.д директора Агенције за заштиту животне средине у Министарству пољопривреде и заштите животне средине, постављен је Филип Радовић, на период од три месеца.

За оне који не прате политичке прилике у Гроцкој, ово име и презиме не значи ништа. Можда збуни и оне који прате иста та збивања. Реч је о сину припадника самозване „Антанте Гроцка“ Радислава Радовића.

Подсетимо се, Предраг Стојановић, звани Пиле из Калуђерице је самозвани председник Антанте. Стојановић је, иначе, бивши члан СПС-а (избачен одлуком странке), да би затим „завладао“ виртуалним светом оснивајући имагинарну „Владу разума“. Са Владом разума му није ишло, те се Стојановић интегрисао у Антанту Гроцка (такође делује виртуелно). За сада, колико је познато има чак два члана (барем који се представљају као Антанта). У питању је такође бивши члан СПС-а Радислав Радовић, такође из Калуђерице.

На последњим изборима 2016 године ова имагинарна групација је подржала напредњаке. Лидер Антанте је изузетно активан на друштвеним мрежама, и локалне напредњаке изузетно хвали. Ништа мање то не чини ни Радовић.

Један од

Један од „разговора“ Радовића и Стохановића. Оно што је најинтересантније, чланови Атанте, имају неке своје бројеве, па је тако Радовић број 06, а Стојановић 22.

Још за изборе 2012., за групацију око Пилета и Радовића се спекулисало, иако су били чланови СПС-а, да су радили кампању за СНС.

Према, за сада још незваничним информацијама, запослење је добио и сам Радислав.

 

За Жиг Инфо:

Жељко Маторчевић

Коментари

Коментари


Препоручујемо