УЛТИМАТУМ ЗА СИМОНОВИЋА? Хоће ли се променити председник Гроцке | Жиг Инфо

УЛТИМАТУМ ЗА СИМОНОВИЋА? Хоће ли се променити председник Гроцке

Извесно време се у Грочанској чаршији спекулише како је председник ГО Гроцка, Драгољуб Симоновић у немилости Вучића као и да ћемо ускоро добити новог председника општине .

-Вућић већ дуже време неће да чује за Симоновића, због многобројних афера, бахатог понашања и придобијања већих количина новца, користећи положај и политику, због чега је већ био смењен са места директора Железница Србија. До Вучића долазе све информације о Симоновићевим малверзацијама,тражењу процента од сваког посла,као и набацивању послова својим фирмама. Вучић је одлучио да се отараси бахатог Симоновића и поставио му услов да се до краја године повуче из политичког живота,што је Симоновић и прихватио,јер схвата да више нема никакву подршку нити утицај у странци. Такође иза Симоновића постоји огроман досије у полицији, који је до сада био стављен у фиоку, кажу извори из врха СНС-а за Жиг Инфо и додају:

-Симоновић ову ситуацију хоће да искористи у своју корист. Наиме, он планира на крају године да објави да се повлачи из политике и да странку и општину препушта млађима,али права истина је сасвим другачија. Ускоро ће и крај године, па ћемо видети да ли су наше информације тачне.

Иначе, према информацијама Жиг Инфа, које су прикупљене вишегодишњим истраживањем, Симоновић је одавно упознат да ће кривично одговарати за своје поступке. Како су изјављивали сведоци који су били са Симоновићем у једном од ресторана, он је изјавио да је свестан да ће добити десетак година затвора, али да ће добро владати , одлежати пет година али богатство које је стекао остаје му и за праунучиће.

Недавно је поднета и кривична пријава против Симоновића за гасификацију ГО Гроцка, чији је он потписник. Сумња се да је потписивањем тог уговора оштећен буџет за више милиона евра. Наиме, исплаћена је целокупна свота новца за те радове, али гасификација никада није пуштена у рад, нити се зна докле се са њом стигло. Овога пута, пријава је прихваћена а тужилац је предузео истражне мере.

За Жиг Инфо:

Жељко Маторчевић

Коментари

Коментари


Препоручујемо

МИНИСТАР ОДБРАНЕ! ДА ИЛИ НЕ!

Ја као резервни официр ,, Војске Србије“ и неко ко сутра ако буде било рата, мислим да имам право да изнесем своје мишљење о министру ...