УСПЕХ ЛЕШТАНСКОГ ФУДБАЛСКОГ КЛУБА Бубамара 2010 на међународном такмичењу | Жиг Инфо

УСПЕХ ЛЕШТАНСКОГ ФУДБАЛСКОГ КЛУБА Бубамара 2010 на међународном такмичењу

На међународном фудбалском турниру „COTA CUP” у Араду- Румунија, одржаног од 27-29 августа 2015, учествовало је преко 70 екипа.

ФК „Бубамара 2010“ из Лештана, учествовала је на овом турниру са генерацијама 2004, 2006 и 2008. годиште. Млади фудбалери генерације 2008. су остварили треће место и узели бронзану медаљу, а генерација 2004. је освојила шесто место.

Из управе клуба кажу да су презадовољни резултатом ових младих фудбалера. Како су навели, у овом клубу тренирају деца која су из више места са општине Гроцка. Највише их је разочарало понашање општине Гроцка, која није хтела да им изађе у сусрет и да не наплати таксу за сагласност родитеља.

Наиме, како кажу у управи клуба, обратили су се општини Гроцка да таксу од 1080 динара, колико кошта сагласност родитеља да деца могу да иду на пут у иностранство, буде ненаплаћена, међутим њихов захтев је одбијен. Из општине Гроцка су им рекли, како наводе из клуба, да они не подржавају спорт већ да се јаве у ГО Звездара.

Родитељи ових младих фудбалера су на крају ипак платили таксу, а деца су оправдала одлазак на овај међународни турнир.

Коментари

Коментари


Препоручујемо

ЕВО КОЛИКО ЈЕ ПЛАЂЕНО ПРЕДИЗБОРНО „АСФАЛТИРАЊЕ“ За санацију и уређење путева у Гроцкој преко 588 000 евра!

Према закљученом уговору између ЈП „Дирекције за изградњу општине Гроцка“ и „Шумадија пута-а“ д.о.о, за санацију и уређење некатегорисаних путева на територији  општине Гроцка у ...