УСПЕХ ЛЕШТАНСКОГ ФУДБАЛСКОГ КЛУБА Бубамара 2010 на међународном такмичењу | Жиг Инфо

УСПЕХ ЛЕШТАНСКОГ ФУДБАЛСКОГ КЛУБА Бубамара 2010 на међународном такмичењу

На међународном фудбалском турниру „COTA CUP” у Араду- Румунија, одржаног од 27-29 августа 2015, учествовало је преко 70 екипа.

ФК „Бубамара 2010“ из Лештана, учествовала је на овом турниру са генерацијама 2004, 2006 и 2008. годиште. Млади фудбалери генерације 2008. су остварили треће место и узели бронзану медаљу, а генерација 2004. је освојила шесто место.

Из управе клуба кажу да су презадовољни резултатом ових младих фудбалера. Како су навели, у овом клубу тренирају деца која су из више места са општине Гроцка. Највише их је разочарало понашање општине Гроцка, која није хтела да им изађе у сусрет и да не наплати таксу за сагласност родитеља.

Наиме, како кажу у управи клуба, обратили су се општини Гроцка да таксу од 1080 динара, колико кошта сагласност родитеља да деца могу да иду на пут у иностранство, буде ненаплаћена, међутим њихов захтев је одбијен. Из општине Гроцка су им рекли, како наводе из клуба, да они не подржавају спорт већ да се јаве у ГО Звездара.

Родитељи ових младих фудбалера су на крају ипак платили таксу, а деца су оправдала одлазак на овај међународни турнир.

Коментари

Коментари


Препоручујемо

Исламска држава на 120 км од Србије!

Министар полиције Небојша Стефановић изјавио је јуче да МУП нема сазнања да се спрема некакав терористички напад у Србији, али да увек постоји „објективна забринутост“. ...