УЗНЕМИРИЈУЋЕ ФОТОГРАФИЈЕ Лешеви животиња, живи псићи и невероватна депонија у једној од „најчистијих Градских општина“ – Гроцкој! | Жиг Инфо

УЗНЕМИРИЈУЋЕ ФОТОГРАФИЈЕ Лешеви животиња, живи псићи и невероватна депонија у једној од „најчистијих Градских општина“ – Гроцкој!

На главном путу Пударци- Бегаљица, на највишој коти где се граниче ова два места налази се депонија као из хорор филмова!

Тик уз главни пут, на врху шуме „Луг“, из правца Пудараца са десне стране у дужини од неколико стотина метара, поред знака где је забрањено бацање смећа, никла је ова депонија.

А на њој свега и свачега. Од гардеробе, до преко грађевинског материјала, тапацира за ауто до лешева животиња. Међу гомилом смећа, наишли смо и на призор за којем се срце стеже и најтврђој души…
Тек окоћено штене, нашло је утеху на баченој зимској јакни. Недалеко од њега,  лежи мртва његова мајка. Његове очи изазвале су неописив бол код нас.

Приметили смо и доста других пса луталица које се ту хране лешевима свакојаких животиња који су у полураспаднутој фази.

Ужас, језа, туга… То су осећања која ће вас преплавити ако кренете овом трасом.

Подсетимо се, већ годину и по дана у Гроцкој комуналне делатности обавља предузеће „Еко Гроцка“, приватно – јавно партнерство. Челни људи у Гроцкој изјављивали су више пута у медијима да Гроцка има на чему да се поноси и да је једна од најчистијих Градских општина.

За ову депонију криви су сви. И народ и ГО Гроцка. Евидентно је да је људски фактор направио ову депонију, али исто тако и да надлежне институције у Гроцкој ништа не предузимају да то спрече. Нит комунални инспектори кажњавају, нит комунално предузеће чисти.

Погледајте фотографије за које упозоравамо још једном, да су узнемирујуће!

ЕЖИ

Коментари

Коментари


Препоручујемо