УЗНЕМИРИЈУЋЕ ФОТОГРАФИЈЕ Лешеви животиња, живи псићи и невероватна депонија у једној од „најчистијих Градских општина“ – Гроцкој! | Жиг Инфо

УЗНЕМИРИЈУЋЕ ФОТОГРАФИЈЕ Лешеви животиња, живи псићи и невероватна депонија у једној од „најчистијих Градских општина“ – Гроцкој!

На главном путу Пударци- Бегаљица, на највишој коти где се граниче ова два места налази се депонија као из хорор филмова!

Тик уз главни пут, на врху шуме „Луг“, из правца Пудараца са десне стране у дужини од неколико стотина метара, поред знака где је забрањено бацање смећа, никла је ова депонија.

А на њој свега и свачега. Од гардеробе, до преко грађевинског материјала, тапацира за ауто до лешева животиња. Међу гомилом смећа, наишли смо и на призор за којем се срце стеже и најтврђој души…
Тек окоћено штене, нашло је утеху на баченој зимској јакни. Недалеко од њега,  лежи мртва његова мајка. Његове очи изазвале су неописив бол код нас.

Приметили смо и доста других пса луталица које се ту хране лешевима свакојаких животиња који су у полураспаднутој фази.

Ужас, језа, туга… То су осећања која ће вас преплавити ако кренете овом трасом.

Подсетимо се, већ годину и по дана у Гроцкој комуналне делатности обавља предузеће „Еко Гроцка“, приватно – јавно партнерство. Челни људи у Гроцкој изјављивали су више пута у медијима да Гроцка има на чему да се поноси и да је једна од најчистијих Градских општина.

За ову депонију криви су сви. И народ и ГО Гроцка. Евидентно је да је људски фактор направио ову депонију, али исто тако и да надлежне институције у Гроцкој ништа не предузимају да то спрече. Нит комунални инспектори кажњавају, нит комунално предузеће чисти.

Погледајте фотографије за које упозоравамо још једном, да су узнемирујуће!

ЕЖИ

Коментари

Коментари


Препоручујемо

Отишла да пишки, па родила бебу!

Британка Мари Деланоте доживела је оно што засигурно представља најгору ноћну мору сваке труднице. Али срећом, њена прича има срећан крај Већина жена у другом ...