УЗНЕМИРУЈУЋИ СНИМАК: Дадиља из Македоније ухваћена како крвнички туче и псује бебу! (ВИДЕО) | Жиг Инфо

УЗНЕМИРУЈУЋИ СНИМАК: Дадиља из Македоније ухваћена како крвнички туче и псује бебу! (ВИДЕО)

Јавност у региону јако је узнемирио снимак дадиље Т.С. на ком се види како крвнички удара деветомесечну бебу

Јавност у региону јако је узнемирио снимак дадиље Т.С. на ком се види како крвнички удара деветомесечну бебу. Видео снимак је настао у Скопљу, где су родитељи поставили скривену камеру како би снимили дадиљу која чува њихово дете.

Дадиља је дете чувала скоро пет месеци, а отац и мајка су приметили да беба на телу има модрице. Прво су мислили да је за то крив бебин старији брат, али су онда почели да сумњају на дадиљу јер су се модрице константно појављивале на беби.

Да би били сигурни у своје сумње, поставили су камеру, а оно што су видели их је шокриало. Камера је уснимила тренутке у којима дадиља виче на бебу, крвнички удара бебу, бесно тресе њихалицу и покрива бебу преко главе.

– Спавај, ђубре једно. Тишина, п***а ти материна – су само неке од псовки које је дадиља изговорила ударајући дете.

Најстрашније од свега је што је дадиља месецима чувала дете, а снимак је ухватио њено понашање током само једног дана. Родитељи су цео случај пријавили полицији, а дадиља је ухапшена и тренутно се налази у притвору.

Ванчо Митев, који се преставио као адвокат дадиље Т.С, рекао је да се против његове клијенткиње води медијска хајка.

– Све што је незаконски направљено, не може се користити као доказ. Мене занима форма, а не садржај. Зато тражим да се снимак изопшти из поступка. Тужилаштво тврди да је урађено вештачење снимка, али ја сумњам у то – рекао је адвокат Митев.

Новости

Коментари

Коментари


Препоручујемо