ВЕЋЕГ „ОЛОША“ У ЖИВОТУ НИСАМ ЧУО Конференција премијера Вучића | Жиг Инфо

ВЕЋЕГ „ОЛОША“ У ЖИВОТУ НИСАМ ЧУО Конференција премијера Вучића

Нисам неко ко прати спорт, јер  откад знам за себе  нисам тај неки тип класичног мушкарца који прати такве догађаје.

Ретки су они спортски догађаји које ја пратим. Некако ме од малих ногу више занимала наука, технологија, образовне и емисије из културе и сличне ствари…

Ако ме питате зашто , не бих знао да вам одговорим. Без обзира на то моје опредељење , никада нисам мрзео или волео оне који прате спорт. Покушао сам са њима  да пратим бар неке  „битне“ манифестације. Уједно да са њима и „навијам“.

Јбг, оно, одрастао сам у периоду као „врло мали“,  када је „Звезда“ била шампион Европе. У периоду када су и „гробари“ навијали за „делије“. А ја, нит сам делија нит гробар.

И тако , дан по дан, година по година па и деценија по деценија,  дођоше „Олимпијске игре у Рију 2016. године“. Од, не знам ни ја колико дана такмичења, ја сам буквално пропратио само два последња дана. Тачније, одгледао сам ватерполо утакмицу између Србије и Хрватске као и кошаркашку утакмицу између  Србије и Америке (или обрнуто у распореду, мени то није битно)

Завршио се и тај „Рио „и дан након завршетка, ето искочи ми „ОН“на готово свакој телевизији са националном фреквенцијом. Да појасним, и будем директан а не као он, искочи ми лично Александар Вучић. Чим је кренула та конференција, онако мирно и сталожено о некаквим „међу суседским“ односима,  тачно сам знао да ће иста бити јако занимљива. И због тог мог мишљења, по први пут у животу, веровали или не, одлучих да одгледам  целу конференцију!

За то време трајања конференције жена ми се сморила и  почела је да гледа неки филм на лап -топу. У госте ми био у исто време и ћале. Њему се комп покварио ,па желео мало човек да види шта има на интернету, те дошао мало да „сурфује“.

А за време конференције  жена и ћале су ме критиковали и рекли да сам ја будала јер гледам ову будалу  коју, како кажу, они не разумеју шта уопште прича!

И тако сам ја гледао ту будалетину , односно „олоша“ (како је „он“ користио израз) све време трајања конференције. Моја прва конференција коју сам одгледао до краја!

Људи, ја већу будалетину, фашисту ,будалу, и не знам коју реч још да искористим у негативном контексту,  у животу нисам видео! Тај крвнички поглед, тај сценарио „новинарских питања“ па то ни „Гебелс „није могао да осмисли. Ја сам заиста под „утиском“ целе конференције, за коју мислим да ћу због ње  имати ноћне море дуже време.

Искрено, плашим се да ме и тај „олош“, мислим на Вучића, односно његову полицију и тужилаштво, не приведе и да једноставно нестанем без трага као да ме није било  због овог мог писања. Притом ће, вероватно,  да ми измисле и неку аферу и да ми измонтирају неки филм, откуда и ја знам који и шта, али ето то“Гебелсовци“ ће сигурно знати шта „да ураде“. Сумирајући утиске вечерашње конференције, имам такав утисак, али без обзира на све,  није ме ни брига јер користим право на своје мишљење!

„Манијак, олош и будалетина“ нам дефинитивно води ову државу! Притом мислим на премијера Србије или Александра Вучића! Тај педер (не вређам геј популацију) је један пицоусти манијак који јако добро зна како да влада овом глупом Србијом!

Мада, морам признати да и та „другачија“ Србија је крива што је он на власти, јер је допустила да он победи. Узимајући изборни резултат у Србији, где је чињеница да је Вучић ( и то само његово име, а не СНС!) узео 48 посто али од процента изашлих бирача, испада да је он заправо добио мање од 25 посто свих оних који имају бирачко право. Народски речено, он влада уз помоћ четвртине Србије! Влада зато што је ова већина којој и ја, нажалост или на срећу припадам, разједињена,  што „бије на више фронтова“, што нема „једног јединог“ који ће да је представља!

Знам и зашто ово све пишем, а навешћу вам прост пример за то!

Недавно сам чекао ред у Дому здравља код мене у крају. Гужва стандардна, пацијенти бесни. Међу њима и једна „баба“ која гунђа као баш она права локална алапача. Псује све редом за овакво стање. Све , осим Вучића! Мени прекипе њено гунђање и указах госпођи да се она узалуудно жали и сада фолира како је све лоше, када је она та која је гласала за Вучића!

Кад, баба ми призна да је гласала за тог „олоша“! Каже ми , мртва хладна : „А за кога другог ако не за њега“!?

И ту уствари ја сватих да је баба у праву и да смо ми , колико толико са „АЈ КЈУОМ“ већим него просечним или просечним, сами криви што наш „пицоусти олош“ влада Србијом. Па човече, ми смо тотално разједињени а тај „олош“ је то искористио  и манипулише свима нама!

Ех, моја Србијо, јадна Србијо. Срамота ме је што сам вечерас у овом тексту  искористио сувише тешких  речи. Мислио сам да их никада у животу нећу користити. У животу су ми се , благо речено, гадили људи који су користили речник као ја вечерас. Међутим, вечерас сам гледао од почетка до краја конференцију Вучића. Ја сам згрожен и запањен истој! Е због тога користим овакве тешке речи, јер сам схватио да наш премијер изгледа разуме само овакве речи! То, иначе, говори о њему, а изгледа и нажалост о Србији којој је гласала за њега!

П.С

„Пицоусти лажљивче и уништељу Србије“, да ти поручим да си „говно“ једно лажљиво каквог Србија није имала ни за време Милошевића.

И, да, ИЗВИНИ, јебига нисам мога да пронађем Ивану(или како се већ зове) из “Инсајдера“ како би ме упутила да користим „пристојан“ вокабулар!

Гадим се својих изговорених речи, али оне су настале након конференције Вучића, јер нисам могао да верујем какав вокалубар и оптужбе користи премијер једне државе! Најискреније се ГАДИМ и још једном се извињавам свима!

Само у своје име, без да сам плаћен и без да сам страначки острашћен, који под кривичном и материјалном одговорношћу тврди да није члан није странке, осим ако му потпис није фалсификован, дечко-човек којег је лично говно као што је Вучић уништио, иако је те 2012 гласао за њега:

 

Жељко Маторчевић

Коментари

Коментари


Препоручујемо