Венчали се, а онда је уследио НЕВИЂЕНИ ШОК! Упркос ЈЕЗИВОМ САЗНАЊУ, не желе развод | Жиг Инфо

Венчали се, а онда је уследио НЕВИЂЕНИ ШОК! Упркос ЈЕЗИВОМ САЗНАЊУ, не желе развод

9qktkpturbxy85mge4y2e0mtvkngjkyzmxyjm5nmnkywrkzwu4mwezmy5qcgetlqlnaxqawsovas0b1gdcw5uh2tivchvsc2ntcy9nrefflzfknzrjyjqxnza1otuwndm2nji5y2fizdywnmy1mgy2lnbuzwfcaa

Само три месеца након бајковитог венчања, америчког милијардера (68) дочекао је шок! Наиме, он је открио да се оженио властитом унуком!

Узнемирујућа чињеница сачекала их је када су у свом дому у Мајамију листали његов породични албум. На једној од фотографија његова изабраница, млада 24-годишња девојка, препознала је свог оца! У питању је син из првог брака њеног супруга с којим дуже време није био у контакту, пише „Флорида Сун Пост“.

– Када сам на фотографији угледала свог оца, обузео ме је очај – испричала је млада.

Мушкарац/муж/деда, који је свој други брак окончао 2009, је на лутрији неколико година касније освојио више милиона долара.

Девојка/унука коју је породица одбацила након што је затруднела као тинејџерка, радила је као егзотична плесачица у Џексонвилу. Свог супруга/деду срела је преко сајта за упознавање, пише „Космополитан“.

– Осећао сам се необично када сам видео њене фотографије на сајту. Био је то својеврсни дежа ву, али у том тренутку нисам могао да схватим због чега ми је толико позната – рекао је милијардер.

Ипак, урпкос овом шокантном открићу, пар не намерава да се разведе.

– Да нисмо никада открили, живели бисмо срећно и задовољно и то што смо у сродству не мења такву чињеницу. Већ имам иза себе два пропала брака и не намеравам да ми се исто догоди и са трећим – рекао је он.

Његова супруга додала је да је сваки пар „специфичан на свој начин“.

– Осећам нашу снажну повезаност да и овакво сазнање не може да нас натера да одустанемо – изјавила је млада.

У чланку који је иницијално објавио „Флорида сан пост“ нису наведена имена брачног пара према њиховој жељи.

Блиц

Коментари

Коментари


Препоручујемо