(ВИДЕО) ЈОШ ЈЕДАН АУТО ИЗГОРЕО ЗБОГ ТЕХНИЧКОГ: Кад је схватио да више не може да вози свог фијата, Михајло је напунио кола сеном и полио их бензином! | Жиг Инфо

(ВИДЕО) ЈОШ ЈЕДАН АУТО ИЗГОРЕО ЗБОГ ТЕХНИЧКОГ: Кад је схватио да више не може да вози свог фијата, Михајло је напунио кола сеном и полио их бензином!

Трећа по реду паљевина аутомобила из протеста због строгих прописа исправности возила на техничком прегледу.

Каменоресцу Саши Јанковићу из Пожеге и Ђурђу Милановићу из околине Јагодине, који су запалили своја кола управо се придружио и Михајло Стаменковић из села Стајковца близу Власотинца!

Нова строга правила техничког прегледа довеле су до очаја многе возаче, од којих су многи на једвите јаде успели да региструју своја возила, због бројних и недовољно јасних прописа исправности возила.

Понеки возачи су морали да до даљег паркирају своје аутомобиле јер они нису могли да прођу проверу исправности, док су двојица власника недавно чак и запалила своје аутомобиле из протеста.

Михајло је такође био револтиран пошто његов Фијат Браво није прошао технички преглед. Напунио је зато ауто сеном, полио бензином и запалио, а шта је све рекао о разлозима за свој поступак, погледајте у видео снимку.

 

Курир.рс

Коментари

Коментари


Препоручујемо