ОПСАДА У ЖАРКОВУ Наоружани разбојници сакривени у стамбеној згради, полиција претражује СПРАТ ПО СПРАТ, станари у паници | Жиг Инфо

ОПСАДА У ЖАРКОВУ Наоружани разбојници сакривени у стамбеној згради, полиција претражује СПРАТ ПО СПРАТ, станари у паници

Два мушкарца су уз претњу пиштољем, опљачкала су јутрос мењачницу на општини Чукарица у Београду, а том приликом повређена је радница, речено је Тањугу у МУП-у.

Како јавља репортер „Блица“ са лица места, пљачкаши су након пљачке ушли у најближи улаз који је од мењачнице удаљен само двадесетак метара.

Како сазнајемо, полиција је улетела у зграду са псима и балваном за пробијање врата.

На лицу места распоређене су јаке полицијске снаге, снајперисти и ватрогасци, а читава област около је блокирана. Како јавља репортер „Блица“ око зграде је пет „марица“, припадници Жандармерије са дугим цевима, ватрогасно возило и 6, 7 полицијских аутомобила.

Из зграде нико не може да изађе ни да уђе, а станари са прозора посматрају полицијску акцију.

Полицајци претражују зграду, која има 11 спратова спрат по спрат. На сваком од спратова налази се по шест станова.

Један од комшија видео је пљачкаше кад су утрчали у зграду и одмах је обавестио полицију.

– На секунд сам изашао до трафике а жена ми је остала горе у стану. Сада ја не могу унутра, а она не може да изађе, преплашена је – рекао је за „Блиц“ један од станара зграде.

Како је наведено, сумња се да су пљачкаши узели одређену суму новца. Повређен је радник који је превезен у Ургентни центар.

Д.К. , Тањуг     Блиц

 

Коментари

Коментари


Препоручујемо