GRABAR i ГРОБАР | Жиг Инфо

GRABAR i ГРОБАР

Пословична нетрпељивост односно национализам и шовинизам малих безначајних народа одавно су позната ствар . Једном, недавно, умна и разумна глава изговорила је неколико речи о проблему и срба и хрвата, кратком констатацијом „Нико нема што србин имаде – србин има за брата хрвата „ У последњим данима, ово је и више него очигледно .

Бродови, односно државне заједнице, добрано су прамцем, као Титаник уронили под ледено море, а са крме, као свиње, али као Орвелове свиње, још увек грокћу такозвани „Државни врхови“ . Оваква слика, и више је него морбидна . Кога брига, ко је од кога настао, ко је био у четвртом веку на тлу „Балкана“ ко је баштиник Византије, колико је срба било турских везира, колико се хрвата борило у црној легији против швеђана, којом приликом су успели убити и самог шведског краља, колико је милиона хрвата било усташа, колико је десетина милиона срба било четника, ко је отац Винстону Черчилу, да није краљ Милан Обреновић, ко је отац Јосипу Брозу – да није Фрања Јосиф, аустроугарски цар .

Са друге стране , запажају се просто гротескне слике . Готово сва војска стане нам на омањи градски трг, док се лелемуд и лапрд са говеђом главом сликају заједно са сомом у суманутој визији једног Бројгеловог „Врта уживања“ једном стању блиске пропасти, у коме ништа осим ишчекивања није преостало . Истом приликом Сомина одлелемуда крекетаве и кмекетаве фразе о куповини што авиона, што бојних бродова, што носача авиона . Наравно, уз неизбежног Додика, једне свињолике Орвелове сподобе, која је попут њему сличних , нормалним људима већ толико згађена да је право чудо како још по земљи ходи . Не чуди ме уопште, мада не гајим никакве сумње у окончање ове наше сумануте гротескне стварности, како се свако мало, диљем наше земље, остатка остатака некадашње Југославије, људи већ нису латили оружја, али не у смислу пуцања по аутомобилима и интересним противницима, контраверзним бизнисменима и њиховој деци . Не гајим никакве сумње и у способност наше полиције, предвођене једном слинавом слином, која у стилу „Отписаних“ у готово комплетном саставу, не може за цео дан, да ухвати једну протуву, која себи узима за право да пуца по људима и аутомобилима, а онда се скрива ко п пииииииииииииииииип а, у стили народних хероја Караџића и Младића .Људи, искрен да будем, питајте Марка Ницовића, Здравка Скакавца или некадашњег шефа београдске полиције Здравка Мијатовића, за колико би они времена ухватили и привели правди дотичну протуву . Питајте их слободно. Овако, створена је још једна урбана легенда, још један београдски фантом, чије ће фотографије незрела дечурлија качити по неуредним собама . . .

 

Са друге стране, имамо великих проблема, у државном врху, од чијег се смрада, у смислу смрада рибе од главе, нормалним људима већ повраћа, почињу размишљати у сликама, не у појмовима, и неће проћи дуго времена, верујте ми, психологија, психијатрија и социјална физика – Социологија кажу заједно са економијом, да неће проћи дуго времена пре него што се наш народ организује – по ко зна који пут у својој историји, јер, не верујем, искрено не верујем, да се од нашег мртвог гладног човека, може очекивати неки будистички мир, док му пацови изгладнелој голој и босој деци, једу руке и ноге у хладним мемњивим подстанарским собама неког предграђа, а за то време Сомина лажовчина, познатији као ППВ, Мандатар, Председник, Премијер, Доктор, Психијатар, Економиста, Монархиста, Херој из Фекетића, Лидер Балкана, Вођа света . . . буквлно чупа, народским речима речено, и последњи траг здравог разума . Људи, искрено речено, зар ви мислите да наша полиција, неће скрстити руке у одбрани овог умно помраченог режима, као Слободанова полиција пред скупштином митског петог октобра . Зар ви верујете, да нема десетак хиљада нормалних људи у нашем народу, који могу само са аутоматским пушкама у рукама, НЕ У СВРХУ ВРШЕЊА КРИМИНАЛНИХ РАДЊИ, попут скотине Млађе који запоседа Народну банку, не у том смислу, него у смислу ХРИШЋАНСКОГ ПРАВОСЛАВНОГ И СВЕТОСАВСКОГ ЖРТВОВАЊА за себе и своју децу, пре за своју децу, доћи у Београд, неутралисати кога треба, и увести ред какав треба . Овакав исход, СВОЈСТВЕН ЈЕ ГОТОВО СВИМ НАРОДИМА, током целог тока историје .

Нису ли ономад врли енглези, свом краљу Чарлсу на њиховим „Теразијама“ на пању одсекли главу . Није ли Луј са женом му Маријом, на гиљотини русу главу изгубио, није ли Мусолини заједно са његовом „Драганом“ за ноге обешен, није ли наш врли сусед /комшија мађар, те дивне и далеке 1956 – те године, убијао без ред аи суда све који су се затекли у браон ципелама .Како су прошли Никојале и Елена, Маркос и Имелда . . . Зашто браон . . .па, распитајте се, ето, нису волели мађари браон боју . Верујте, готово у свим историјским примерима, што се расплет дуже одлаже – он је све крвавији. Па зар неко још може да гледа, једну МРТВУ ПИЈАНУ СПОДОБУ, коју, искрен да будем, као ни Секу Сабљић трезну на „Сцени „ видео нисам, која у познатом комуњарском маниру, његовог учитеља Слобе, грокће, људи, он не говори, он ГРОКЋЕ пијаним промуклим гласом, У СРЕДИШТУ СВЕТА ГЕНЕРАЛНОЈ СКУПШТИНИ ОУН . . . представник шћипетарских терориста са Косова рећи ће ово, рећи ће оно, откуд да њих има милион два, а срба ни десет посто .Људи, па зар не видите, не чујете, освестите се, ОВАКВУ СРАМОТУ СВЕТ НЕ ПАМТИ .

Е, да сте следили нормалне људе, послали војску и полицију и средили ствари, као шпанци у Баскији, као италијани у Тиролу, као руси у Грузији и Чеченији, е, не би се онда сва војска постројавала на једном омањем градском тргу . Зар нормалан човек, треба да слуша једног ГРОБАРА који слини и цмаче по белосветским државницима, тобож показујући искрено пријатељство . Људи, тако то не иде . Дипломатија је вештина, то ј епротокол, то је позориште . Не може старлета, д ане кажем курва да води дипломатију . Старлете, у дипломатији имају своју улогу . . .знате да имају . . . Зар нормалан човек, да гледа једног ДИКОВИЋА, људи, па зар да Вам таква сподоба, сутра по списку са војном полицијом приводи децу у глуво доба ноћи, да их шаље у рат у коме не учествује, јесте ли ви нормални . Освестите се док не буде касно . Зар да гледа једну ЦИЦУ – ВЕШТИЦУ, која тобож „Чува курс динара“ а дали знате како га чува, дали знате одакле силни „Потрошачки кредити“ алавим крмцима и крмачама, говорим Орвеловим појмовима, њих разумете, алавим крмцима и крмачама д аса платним картицама пељеше супермаркете. ТО СУ НАШЕ ДЕВИЗНЕ РЕЗЕРВЕ. Оно мало народне цркавице – ЗЛАТО СУ КАКО ВИДИМ ВЕЋ РАСПЉАЧКАЛИ, оно мало народне цркавице, даје се по диктату ММФ – а белосветским лелемудама, под камату од 0,5 % , а они их пласирају, разним Рајх, Креди, Хепи, Дрпи, Лапи БАНКАМА, КОЈИ НАШЕМ НАРОДУ И НАШОЈ ПРИВРЕДИ те исте наше цркавице ПЛАСИРАЈУ ПОД КАМАТОМ ОД 45 % . Људи, дали Ви на то можете пристати .

И шта онда, е сад расплет, ДА БИ СЕ ПАЖЊА СКРЕНУЛА, ето, имамо у комшилуку усташки народ, нашу заблуделу браћу, који су настали покрштавањем амеба у прабичаре, ОНИ СУ ЗА СВЕ КРИВИ, ОНИ СУ ПОТРПАЛИ КРАЈИНАШЕ У ЈАМЕ, У ЈАСЕНОВЦЕ, ОНИ СУ ИХ ПРОТЕРАЛИ . . .тако треба, опет нахушкајте народ на народ, брата на брата, да би разни сомови, слине, гробари, војводе, и ову последњу кап крви, и ову последњу цркавицу, грам злата, и то распљачкали . . . ТАКО ВАМ И ТРЕБА, ГРАБАР И ГРОБАР НЕКА ВАМ КАПЕ КРОЈЕ И КРСТОВЕ ПОБИЈАЈУ У НЕПОКОПАНЕ ГРОБОВЕ . Зар мислите, да су пропагандну машинерију, „Браћа хрвати“ у погон ставили сами, јесу, КАО ШТО СУ САМИ ИЗВЕЛИ ОЛУЈУ . . .е, добри мој и поштени народе, ви само затварајте очи пред оним што Вам се спрема, не обазирите се на моје речи, сутра ће Вашу децу хватати по улицама и транжирати живе, као астеци, за органе, оне лепше одводиће у белосветске јавне куће . . .ОСВЕСТИТЕ СЕ, ДОК НИЈЕ КАСНО, МОЛИТЕ СЕ БОГУ . . .

 

Дипл.правник Вишекруна Ђорђе, аутор књиге „Вучић и ја – Немилосрни анђео“

Коментари

Коментари


Препоручујемо