ВИШЕКРУНА НАКОН ПРОГЛАШЕЊА ЗА ЛИДЕРА ОПОЗИЦИЈЕ“ Јак је тај СНС, ја трепнем они попадају | Жиг Инфо

ВИШЕКРУНА НАКОН ПРОГЛАШЕЊА ЗА ЛИДЕРА ОПОЗИЦИЈЕ“ Јак је тај СНС, ја трепнем они попадају

У току јучерашњег дана, више портала блиских власти објавили су вест да је Вишекруна Ђорђе наводно нови лидер опозиције.

Да ће Вишекруна постати нови лидер опозиције, таблоидни новинару блиски владајућем режиму, закључили су на основу коментарисања на друштвеној мрежи „Фејсбук“.

Наиме, према већини тих таблоида, суседну Румунију већ дуже време мучи политичка нестабилност, разлике између председника и владе, потреси и афере, што се све одржава на економију, стандард грађана и стабилност друштва у целини те су јуче опозициони демонстранти упали у парламент, где су одржали протестни скуп. О свему томе, како наводе таблоиди, одмах је обавестила грађане и овдасња ЦИА телевизија Н1, а због тога су на Твитеру од узбуђења ликовали нови лидер српске опозиције Ђорђе Вишекруна и ударна песница бившег лидера опозиције Драгана Ђиласа, Жељко Веселиновић.

Како су даље констатовали новинари ових таблоида, а на основу коментарисања на друштвеним мрежама, Вишекруна и Веселиновић не крију да прижељкују да опозиција упадне опет и у српски парламент. Очигледно су чули да су пронађене две фотеље, украдене за време петооктобарских немира, па су се вероватно повели логиком да би их опет ваљало клепити, закључак је таблоида.

Вишекруна: Да није тужно , било би смешно

 

Проглашени опозициони вођа од стране таблоида, Ђорђе Вишекруна поводом напада таблоида, за Жиг Инфо каже да је просто невероватно колико им он представља проблем, и да ситуација постаје, с једне стране смешна, с друге пак забрињавајућа.

 

-Ја трепнем овде у Холандији, они попадају у Србији. Жалосно је чиме се све српска власт бави. Уствари, познавајући Вучића, сад кад боље размислим, све ово личи на њега. Нервозан је, долази на наплату све оно што је обећао ЕУ, Америци и другима. Мислио је да и њих може да лаже годинама, као и ојађени српски народ, па сад тражи начин да испадне жртва. Сигурно ће Вишекруна, Веселиновић или шта знам ја ко, потписати да ће Косово бити независно. Смешно. Зна се да иза свега стоји Вучић. Бар га ја врло добро знам. На крају крајева, добро је све ово што се дешава. Изгледа да су господа заборавила шта је српски инат. А из тог ината су пале многе власти. Што се мене тиче, нећу такве натписе ни демантовати ни потврдити. Нека мишеви живе и даље у страху, каже за Жиг Инфо Вишекруна Ђорђе.

 

Иначе, Вишекруна Ђорђе живи и ради у Холандији. Познат је по томе да је водио оштру критику против актуелне власти у Србији. Претпоставља се да је због тога добио отказ у у једном Јавном предузећу у Новом Саду. Након добијања више претњи, Вишекруна је отишао за Холандију.

 

За Жиг Инфо:
Жељко Маторчевић

Коментари

Коментари


Препоручујемо